Çekmeköy Belediyesi’nden CHP’li İsme Skandal Kıyak!

Ak Partili Çekmeköy Belediyesi’nin imara aykırı olarak yapımına izin verdiği Aksoy Holding binasının sahibi CHP’Lİ isim çıktı. Baştan sona skandallarla dolu bu imar rantı ibretlik olacak türden.

Çekmeköy Belediyesi’nden CHP’li İsme Skandal Kıyak!

Ak Partili Çekmeköy Belediyesi’nin imara aykırı olarak yapımına izin verdiği Aksoy Holding binasının sahibi CHP’Lİ isim çıktı. Baştan sona skandallarla dolu bu imar rantı ibretlik olacak türden.

01 Eylül 2021 Çarşamba 11:24
Çekmeköy Belediyesi’nden CHP’li İsme Skandal Kıyak!

Ahmet Poyraz Başkanlığındaki Ak Partili Çekmeköy Belediyesi skandal bir imar rantına daha imza attı. Bugüne kadar birçok imar rantına imza atan Çekmeköy Belediyesi’nin son kıyağını CHP’Lİ bir isme yapması tartışma yarattı.

ÇEKMEKÖY’DE BUDA OLDU: MAHALLE ARASINDA TORPİLLİ HOLDİNG

Mimar Sinan Mahallesi Barbaros Paşa Caddesi üzerinde mahalle arasında yapılan Holding binası oldukça dikkat çekiyor. Holding binasının sahibi CHP Çekmeköy'de mahalle delegeliği yapan, son genel seçimlerde ise Tunceli'den milletvekili aday adayı olan Ali Asker Aksu. ‘Mahalle arasında holding binası mı olur?’ Diyenler olabilir. Ancak mevzu Çekmeköy ise dere yatağına villada olur mahalle arasına holdingde. Para ve düdük meselesi! Üstelik kıyak sağlanan isimlerin siyasi kimlikleri de pek önem arz etmiyor…

SİTE SAKİNLERİ RANTI MAHKEMEYE TAŞIDI

Mahalle arasında yapılan Holdingle ilgili araştırma yaptığımızda bir çok imara aykırı durumun olduğunu öğreniyoruz. Edindiğimiz bilgilere göre yapının parselinde çekme mesafenin dışına çıkılarak inşaat alanı büyütülmüş. Bu konuda Aksu Holding’in bitişiğindeki Fiba Life Sitesi ile itilafa düştüğü söyleniyor. Fiba Life Sitesi yönetiminin konuyu mahkemeye taşıdığı gelen bilgiler arasında. Gelen şikayetler üzerine Holdingin imara aykırı bazı yapılarının yapım aşamasında yıkıldığı söyleniyor.

RANT, YAPI KONTROL MÜDÜRÜNÜN BAŞINI YEDİ

En skandal olay ise; Aksu Holding İnşaat’nın Çekmeköy Belediyesi Yapı kontrol müdürünün başını yemesi oldu. Çekmeköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Burak Uzun, ruhsat ve eklerine aykırı inşaat yapıldığından ve inşaatın geldiği seviyeye imza atmadığı için kızağa çekilerek kentsel tasarım müdürlüğüne atandığı iddia ediliyor. (Kentsel tasarım müdürlüğü yoktu, tüm bu sebepten böyle bir müdürlük kuruldu) Yerine başka bir isim atandı. Oysaki; Kanuna aykırı yapılan inşaatı yapanda, inşaatın yapımına imza atanlarında  suç işledikleri imar mevzuatında  açıkça yazıyor.

TÜM TÜRKİYE’DE SES GETİRECEK AKSU HOLDİNGLE İLGİLİ GÜNEDİMİ SARSACAK ÇARPICI BİLGİLERİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ… 

Son Güncelleme: 01.09.2021 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat ÖZER 2021-09-10 01:15:00

Burası Çekmeköy. Partisi önemli değil. Parayı veren istediğini yapar. Rüşvetsiz iş yapmaz Çekmeköy belediyesi.

banner3