Çekmeköy Belediye Meclisi toplandı

Çekmeköy Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı Çekmeköy Belediye Başkanı...

Çekmeköy Belediye Meclisi toplandı

Çekmeköy Belediye Meclisi'nin ilk toplantısı Çekmeköy Belediye Başkanı...

13 Nisan 2014 Pazar 12:52
Çekmeköy Belediye Meclisi toplandı

Çekmeköy Belediye Meclisi’nin ilk toplantısı Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz başkanlığında gerçekleşti.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından ilk kez toplanan mecliste, ikinci dönem meclis üyeliği yapanlar ve yeni seçilenler bir araya geldi.  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın başkanlığında toplanan Çekmeköy Belediyesi Nisan Meclisi’nde 10 gündem maddesi görüşüldü. 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın selamlama konuşması ile başlayan mecliste; meclis başkanı, meclis katip üyeleri ve komisyonlar oylama ile belirlendi. AK Parti ve CHP gruplarının tekliflerine istinaden yapılan oylama sonucunda Selamet Aygün Meclis Birinci Başkan Vekili, Hatice Sıraç Meclis İkinci Başkan Vekili seçildi. 

2013 Yılı Faaliyet Raporu Meclis’ten geçti

Nisan ayı meclisinin son gündem maddesi olarak görüşülen Çekmeköy Belediyesi 2013 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, faaliyet raporu sunumunda geçen beş yılı değerlendirerek şunları söyledi: “2009 yılında 336 oy farkla seçildiğimiz başkanlığa, 2014 seçimlerinden sonra yaklaşık 15 bin oy farkla yeniden seçildik. Bizim beş yıl içinde yaptığımız çalışmalar halk nezdinde oylandı ve biz onlardan onayımızı aldık. Yeni kurulan ilçede çok çalıştık ama ikinci dönemimizde aynı tempoda çalışırsak yetmez. Hizmet ve kalite çıtasını yükselttiğimiz için hızımızı daha da artırmamız gerekiyor. Bu çalışmaları bu meclisle yapacağız. Geçen dönem yaptığımız faaliyetlerde emeği geçen ama bugün aramızda olmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni dönemde hizmet verecek arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Biz geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bu dönemde de bu bizim işimiz değil diyerek hiç bir konuyu göz ardı etmeyeceğiz. Bizim doğrudan görevimiz olmasa dahi geçen dönem yaptığımız gibi her ihtiyaca cevap vereceğiz. Eğitim ve sağlık alanı doğrudan belediyeyi ilgilendirmese de kendimize iş edindik. İlçemize; okullar, sağlık ocakları, hastaneler kazandırdık. Bu hizmetlerimiz nedeniyle bir kişi bize Allah razı olsun dese yeter dedik. Kaçak yapıya izin vermedik. Sosyal belediyecilik alanına önemli faaliyetlerde bulunduk.  İkinci dönem için söz verdiğimiz projelere yakın zamanda başlayacağız.”

Başkan Poyraz, ‘bu seçimin tek galibi millettir’ diyerek sözlerine son verdi.

Toplantı sonunda Çekmeköy Belediyesi 2013 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

Son Güncelleme: 13.04.2014 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3