Çekmeköy ailesi ÇEKSİAD iftarında buluştu

ÇEKSİAD üyelerinin, aileleriyle katıldığı iftar yemeği, ‘birlik ve....

Çekmeköy ailesi ÇEKSİAD iftarında buluştu

ÇEKSİAD üyelerinin, aileleriyle katıldığı iftar yemeği, ‘birlik ve....

07 Temmuz 2014 Pazartesi 16:07
Çekmeköy ailesi ÇEKSİAD iftarında buluştu

ÇEKSİAD üyelerinin, aileleriyle katıldığı iftar yemeği, ‘birlik ve beraberliğin pekişmesi' adına güzel görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde ‘Cemile Sultan Korusu’ havuz başında düzenlenen iftara beklenin de üzerinde bir katılım olurken ilçe protokolü de hazır bulundu. 

 

Boğaz’ın muhteşem manzarası büyüledi

 

Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD), üye ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. Geleneksel hale gelen ve Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde İstanbul Ticaret Odası’na ait Cemile Sultan Korusu havuz başında gerçekleşti. Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı iftar yemeğine üyeler aileleriyle birlikte katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Boğaz’ın eşsiz manzarasında bir araya gelinirken bol bol hatıra fotoğrafı da çekildi.

""

Yüksek katılımlı gecede, protokol de hazır bulundu

Yaklaşık 400 kişilik iftar programına; üyelerin yanı sıra ilçe protokolü de katıldı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Tuğgeneral Şener Yazıcı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şenol Çetin ve Şahmettin Yüksel, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Tarık Yusuf Uçar, Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, ÇEKMÜDER Başkanı Nihat Atam, İSMÜDER Başkanı Mehmet Cansızoğlu, ÇAYDER Başkanı Murat Altun ve daha birçok seçkin davetli gecenin konukları arasındaydı.

""

Albayrak: “Hedeflerimize koşar adım ilerliyoruz”

İftar programının açılış konuşmasını yapan ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak sözlerine Ramazan’ın önemine ve güzelliklerine değinerek başladı. Başkan Albayrak konuşmasında; “ÇEKSİAD, 2007 yılında başladığı yürüyüşüne koşar adım devam ediyor. İş adamlarımıza yeni fırsatlar oluşturarak ve küreselleşen dünyada etkin oyuncular olarak yer almalarını sağlamak adına gösterdiğimiz çabalar meyvelerini vermeye başladı. Çekmeköylü Sanayici ve İşadamları Derneği olarak dünyanın her yerinden iş imkanları araştırıyor, yeni pazarlar kurmak ve siz üyelerimizin ufkunu açma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz hafta düzenlediğimiz Moğolistan gezisi, bu hedeflerimiz için bir başlangıç oldu” dedi. Başkan Albayrak sözlerini, “Biz bu gücümüzü siz değerli üyelerimizden alıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamında davetimizi geri çevirmeyip buraya gelen siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyor, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diyerek tamamladı….

""

Protokolden ÇEKSİAD’a övgü

Daha sonra sırası ile Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, birer selamlama konuşması yaptı. Yüksel, Cemal Hüsnü Kansız ve Oktay Saral, Ramazan ayının güzelliklerinden bahsederken, ÇEKSİAD’ın başarısını ve çalışmalarına da methiyeler dizdi. İftar programı Boğaz manzarası eşliğinde çay sohbeti ile birlikte geç saatlere kadar devam etti.

 

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

 

 

 

 

Son Güncelleme: 07.07.2014 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72