Çaylar Belediyeden!

Bu günlerde yolu belediyeye düşen Kadıköylüleri, hoş bir sürpriz bekliyor.

Çaylar Belediyeden!

Bu günlerde yolu belediyeye düşen Kadıköylüleri, hoş bir sürpriz bekliyor.

21 Nisan 2014 Pazartesi 13:25
Çaylar Belediyeden!

Bu günlerde yolu belediyeye düşen Kadıköylüleri,  hoş bir sürpriz bekliyor. Kadıköy Belediyesi, belediyeye gelen mükellef ve ziyaretçileri çay, kahve ve meyve sularının yer aldığı içecek ikram arabasıyla karşılıyor.

Kadıköy Belediyesi’nin yeni bir halkla ilişkiler hizmeti olarak başlattığı ücretsiz içecek ikramı, vatandaşları hem şaşırtıyor hem de mutlu ediyor. Vergi ödemek ya da başka bir işlem için belediyeye gelenlere “Ne içersiniz ?” diye soran garson, içinde çeşitli meyve suları, kahve, cay hatta bitki çaylarının da yer aldığı ikram arabasından  ücretsiz içecek ikram ediyor. Gün boyu süren ikramın ücretsiz olduğunu öğrenen vatandaşlar uygulamadan memnun.  İçecek ikramının devam edeceğini kaydeden Başkan Yardımcısı Uygur Çakmak, özellikle vergi ödemek, ruhsat ve benzeri işlemler için belediyeye gelen Kadıköylüleri geleneksel misafirperverlik ile  karşılamayı amaçladıklarını kaydederek şöyle konuştu “Belediyemize gelen Kadıköylümüzü işini hallederken bir içecek ile ağırlamak istedik. Uygulamadan çok memnun kaldılar. Ücretsiz olmasına da şaşırdılar. Onlar mutlu olunca bizde mutlu olduk. Uygulama mesai saatleri içinde gün boyu devam edecek.”

Son Güncelleme: 21.04.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3