Can ustalık dönemi zaferini Ümraniyelilerle

Ümraniye Belediye Başkanlığı için 3'üncü kez %49,5 oyla halkın güvenoyunu alan..

Can ustalık dönemi zaferini Ümraniyelilerle

Ümraniye Belediye Başkanlığı için 3'üncü kez %49,5 oyla halkın güvenoyunu alan..

03 Nisan 2014 Perşembe 13:13
Can ustalık dönemi zaferini Ümraniyelilerle

Hasan Can, ustalık dönemi zaferini Ümraniyelilerle kutladı

Ümraniye Belediye Başkanlığı için 3’üncü kez %49,5 oyla halkın güvenoyunu alan Başkan Hasan Can, belediye çalışanları tarafından Ümraniye Belediye binası önünde coşkulu bir kalabalık ile çiçeklerle karşılandı.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkanlığı’na yeniden adaylığını koyarak seçimlerde %49,5 oy ile yeniden başkan olan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 3.dönem zaferini personel ve vatandaşlarla birlikte kutladı. Başkan Hasan Can, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından Ümraniye Belediye binası önünde coşkulu bir kalabalık ile çiçeklerle karşılandı. AK Partili meclis üyelerinin de tek tek tanıtıldığı kutlamalara, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra, Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar, Belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

""

Hasan Can: “Sorumluluğumuz ve görevimiz daha da arttı”

Düzenlenen karşılamadan dolayı büyük memnuniyet yaşadığını dile getiren Başkan Hasan Can, belediye çalışanlarına ve coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Ümraniye için çok önemli bir süreci başlattıklarını belirtti. ''Sorumluluğumuz ve görevlerimiz daha da arttı'' ifadesini kullanan Başkan Hasan Can, açıklamasında şunlara yer verdi: “Ne güzel mutlu bir gündeyiz. Siyasette birlikte yürüdüğümüz bütün kardeşlerime ve beraber 10 yıl boyunca birlikte mesai yaptığım kardeşlerime ve tüm Ümraniye halkına teşekkür ediyorum. Yeniden, ‘Ümraniye Merhaba’ diyoruz. Bu görevi 3’üncü kez bizlere takdim eden başta Genel Başkanımız Sayın Başbakanımız ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı arz ediyorum. 10 yıl evvel Ümraniye Belediye Başkanlığı görevini devir aldığımız zaman, dipte bir yerlerde görev yapan bir Ümraniye Spor Kulübü vardı. Şükürler olsun ki bizimle beraber şu an 2. Lige yükselme mücadelesi veren bir kulüp haline gelmiştir. 10 yılda Ümraniye Belediyesi’ni bir yerlerden aldık ve bir yerlere getirdik. Bu büyük başarının içinde kocaman bir emek var.  Bizler göreve geldiğimiz zaman geçmiş 40 yılda yapılanın 4-5 katını yapmanın ötesinde sade ve klasik belediyecilikte 200’ü aşkın kalıcı eser yaptık. Ayrıca bir tek kamu kurumuna borcu olmayan bir belediyeyiz. 10 yıl boyunca tüm mesai arkadaşlarımızla gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve Rabbim de bizlere hayırlı işler yapmayı nasip etti. Çok hizmet yaptık ve yapacak daha çok işimiz var. Bundan sonraki süreçte de sizlerle birlikte Ümraniye’mize çok güzel çalışmaları gerçekleştireceğimize inanıyor, dualarını ve desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm teşkilat mensubu kardeşlerime, mesai arkadaşlarıma ve tüm Ümraniyelilere teşekkür ediyorum” dedi.

""

""

 

 

Son Güncelleme: 03.04.2014 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72