Can, AK Parti İlçe Teşkilatı Genel İstişare Toplantısına katıldı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, Genel İstişare Toplantısı ile ilçe ve mahalle yönetimini Belediye Nikâh Sarayında yemekte bir araya getirdi. İstişare toplantısına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

Can, AK Parti İlçe Teşkilatı Genel İstişare Toplantısına katıldı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, Genel İstişare Toplantısı ile ilçe ve mahalle yönetimini Belediye Nikâh Sarayında yemekte bir araya getirdi. İstişare toplantısına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da katıldı.

03 Kasım 2017 Cuma 13:00
Can, AK Parti İlçe Teşkilatı Genel İstişare Toplantısına katıldı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatının, Belediye Nikâh Sarayında gerçekleştirdiği Genel İstişare Toplantısına; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vehbi Ayvat, AK Parti Ümraniye Kadın Kolları ve Yönetimi, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye Mahalle Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Program, Kur’an tilaveti ile başladı.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık kısa bir selamlama konuşması yaparak AK Parti'nin kuruluşu hakkında bilgi verdi. Programın düzenlenmesinde ev sahipliği yapan ve katkı sağlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibine de teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

İLÇE BAŞKANI AV. MAHMUT EMİNMOLLAOĞLU; “GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRMELİYİZ”

Programın ev sahibi olan Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı hakkında bilgi vererek, teşkilatın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Mesai kavramı gözetmeyen bir belediye başkanı ve ekibi olduğunu söyleyen Mollaoğlu, “Belediyemiz kültür ve sosyal anlamda muazzam işler yapıyor. Kalıcı eserlerine de yenilerini eklemeye devam ediyor. Bugün ise Ümraniye’de 450 kalıcı eser bulunuyor. Ayrıca, TFF. 1. Lig'in Lideri Ümraniyespor’u tebrik ediyorum. İnşallah bu takımı sezon sonunda hep birlikte süper lige çıkaracağız" dedi. Göreve geldiğimiz günden itibaren hiç boş durmadık diyen Mollaoğlu, “Bizler Ümraniye'de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın temsilcileri olarak yapılan hizmetleri anlatmalıyız” dedi. AK Parti Ümraniye teşkilatının her hafta cuma günleri düzenlediği mahalle toplantıların artık Perşembe günleri yapılacağını da sözlerine ekleyen Mollaoğlu, 2019 seçimleri hakkında bilgi verip, “Gece gündüz çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz “dedi.

Mollaoğlu; “Öte yandan bugün Hakkari Şemdinli ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısında 8 şehidimiz başta olmak üzere 15 Temmuz Şehitleri ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize ve gazilerimize şifalar diliyorum” dedi. Ümraniyelilerin, Silivri de devam eden FETÖ davalarını da yakından takip ettiğini belirten Mollaoğlu, “Bizler kocaman bir Ümraniye ailesiyiz. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum" diyerek konuşmasını bitirdi.

BAŞKAN HASAN CAN; “15 YILDIR BU ÜLKEDE AK SEVDALILAR DESTAN YAZDI VE YAZMAYA DA DEVAM EDİYOR”

Programdaki konuşmasına Hakkari Şemdinli İlçesinde gerçekleşen hain terör saldırısında 8 şehidimize rahmet ve yaralı askerlerimize şifalar dileyerek başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Burada her birimiz, bu davanın kahraman neferleriyiz. Rabbim o neferlikten bizi ayırmasın. Ne güzel bir aileyiz. Bu bir dava hareketidir. Davamız Hak yolda mazlumların yanında zalimlerin karşısında ruhumuzu yeniden hakim kılma mücadelesidir" dedi. 2002 yılından itibaren gerçekleşen seçimler hakkında bilgi veren Başkan Hasan Can, "Yarın 3 Kasım dolayısıyla AK Parti 15. yılını tamamlıyor. Tam 15 yıldır bu ülkede ak sevdalılar destan yazdı ve yazmaya da devam ediyor. Bu ülke AK Parti dönemi boyunca gördüğü hizmeti, bizden önceki 80 yılda görmedi” dedi. AK Parti’nin 15 yılda yaptığı hizmetlerden bahseden Başkan Hasan Can, Ümraniye Belediyesinin çalışmalarını anlatarak, "Tüm bu hizmetlerimizi yaparken devletin hiçbir kurum ve kuruluşuna çok şükür beş kuruş borç yapmadık" dedi.

Başkan Hasan Can, "Ülke olarak çok zor zamanlardan geçiyoruz. Fakat yakın bir gelecekte bu ülkenin 100 yıllık intikamının alınmasını inşallah hep beraber göreceğiz. Artık kendine gelen Türkiye hem kendini ayağa kaldırıyor, hem de çevresindeki insanları ezmeye çalışanları ezdirmiyor” dedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananlarla ilgili düşüncelerini de paylaşan Başkan Hasan Can "Kahraman liderimiz ve kahraman vatandaşlarımız meydanları boş bırakmadılar ve hainler geldikleri gibi gittiler” dedi. Misak-ı Millî sınırları hakkında da bilgi veren Başkan Hasan Can, Suriye ve Irak’ ta ki hadiselere değinerek, "Biz Hakkımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Türkiye dik duran bir lidere sahip. Dolayısıyla bütün amaçları bu lideri ve milleti devirmektir. Elhamdülillah Türkiye uyandı ve inşallah bütün İslam ülkeleri de uyanacaktır" dedi. Yiğit düştüğü yerden kalkar ve Türkiye düştüğü yerden kalktı o yiğidin adı da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yürekten inanarak söylüyorum; sırtınızdaki yük 80 milyonun yükü değil, 2 milyar insanın yüküdür. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum" diyerek konuşmasını bitirdi.

Programın sonunda Başkan Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Mahalle Yönetim Kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72