“Cam Kumbaralar” renklendi

Ataşehir Belediyesi tarafından 5.'si düzenlenen Çevre Şöleni her yıl olduğu...

“Cam Kumbaralar” renklendi

Ataşehir Belediyesi tarafından 5.'si düzenlenen Çevre Şöleni her yıl olduğu...

12 Haziran 2014 Perşembe 15:56
“Cam Kumbaralar” renklendi

Ataşehir Belediyesi tarafından 5.’si düzenlenen Çevre Şöleni her yıl olduğu gibi bu yıl da Ataşehir’de coşkulu ve heyecanlı etkinliklerle kutlandı. 5. Çevre Şöleni “Cam Kumbara Boyama ve Ambalaj Atıklarından Atölye Çalışması” ile son buldu. Şölen kapsamında konusu çevre olan; maket yarışması, afiş yarışması, tiyatro gösterileri, moda defileleri ve atölye çalışmaları yapıldı.

 

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Anadolu Cam işbirliğiyle organize edilen ve şölenin son etkinliği olan cam kumbara boyama çalışmasıyla camın geri dönüşümü konusunda farkındalık yaratmaya katkıda bulunuldu.

 

Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkı’nda yapılan “Cam Kumbara Boyama Atölye Çalışması”nda Ataşehir’deki ilkokul ve ortaokullar ile Yeditepe Üniversitesi’nden gelen öğrencilerin hayal güçlerini ve el becerilerini kullanarak boyadıkları “Cam Kumbaralar” dikkat çekici bir görünüme sahip oldular.

""

Cam boyama atölye çalışmasını Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal, Anadolu Cam Sanayi Kalite Çevre ve Teknik Standartlar Müdürü Haluk Şardağ da izleyerek öğrencilere destek oldular.

 

Boyanan cam kumbaralar, öncelikle Palladium AVM’de 16-22 Haziran tarihlerinde sergilendikten sonra Ataşehir’in farklı mahallelerine yerleştirilecek. 

 

Ambalaj Atıklarından Atölye Çalışmasında ise ilkokul öğrencileri, geri dönüşümlü malzemelerden yaptıkları oyuncak ve maketleri sergilediler. 

 

 

Son Güncelleme: 12.06.2014 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3