Çağlayan Parkı açıldı

Sultanbeyli Çağlayan Parkı’nın açılışı Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katıldığı programla gerçekleşti.

Çağlayan Parkı açıldı

Sultanbeyli Çağlayan Parkı’nın açılışı Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katıldığı programla gerçekleşti.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 12:11
Çağlayan Parkı açıldı

Mecidiye Mahallesi Çağlayan Parkı’na kavuştu. Mecidiye Mahallesi Çağlayan Sokak’ta bulunan parkın açılışı Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in katılımıyla gerçekleşti.

Açılış programında konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Sultanbeyli’mize, Mecidiye Mahalle’mize kazandırmış olduğumuz parkımızın açılışını yapmak üzere toplandık. Sizlerle yeni parkımızın açılışını gerçekleştirmekten ötürü büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Konuşmasına devam eden Başkan Keskin, “2009 yılında çıktığımız bu yolculukta sizlerle birlikte ilçemizi, Mecidiye Mahalle’mizi geliştirmeye çalışıyoruz. Mecidiye Mahalle’mize göreve geldikten bu yana 3’ü devlet okulu olmak üzere 4 okul kazandırdık. Yeterli mi, değil. Sultanbeyli’ye onlarca okul kazandırdığımız gibi daha fazlasını da kazandırmaya devam ediyoruz. Bunlarla birlikte Mecidiye Gişelerimizi çok yakın bir zamanda Sayın Başbakan’ımızın katılımıyla gerçekleştirdik. Mahallelerimizde altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

Mülkiyet sorunuyla da ilgili konuşan Başkan Keskin, “100 yıllık hukuki bir sorunu ortadan kaldırıyoruz ve bu dönem bunu bitiriyoruz. Hisseli parsellerde yeri olanların hazırlıklarını yapmasını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gündemle ilgili de açıklamalarda bulunan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Pazartesi günü arkadaşlarımızla birlikte Silivri’de devam eden FETÖ duruşmalarına katıldık. Bu duruşmaları takip etmeye devam edeceğiz. Bu mücadele devletimizin ve evlatlarımızın özgür bir ülkede yaşayabilmesi için çok önemli. Onun için bu konuda kim suçluysa, 17-25 Aralık’tan sonra bu örgüte kim destek verdiyse gereken ceza neyse yargımız bu cezayı verecektir. Bize düşen devletimize güvenmektir. Devletimizin bu haklı mücadelesinin yanında yer almalıyız” dedi.

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya uyguladığı zulme de değinen Başkan Keskin, “Buradan İsrail’in yaptığı bu alçaklıkları kınıyorum. Parkımızın mahallemize, mahalle sakinlerimize ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in ardından konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ise, “Bu çalışmayı gerçekleştiren başta belediye başkanımız olmak üzere Sultanbeyli Belediyesi’ni tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 1300 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Çağlayan Parkı’nda futbol ve basketbol sahası, fitness grupları, çocuk oyun grupları, beton masa tenisi, dekoratif banklar, salıncak ve tahterevalli, kauçuk ve andezit zemin uygulamaları, trambolin gibi teçhizatlar mevcut.

Anahtar Kelimeler:
SultanbeyliParkÇAĞLAYAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72