Burhan Felek Anadolu Lisesi Valide Sultan Gemisi'nde

Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Sanat Tarihi derslerinin konuğu Burhan Felek Anadolu Lisesi oldu.

Burhan Felek Anadolu Lisesi Valide Sultan Gemisi'nde

Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe lise öğrencilerine yönelik düzenlenen Sanat Tarihi derslerinin konuğu Burhan Felek Anadolu Lisesi oldu.

10 Ocak 2020 Cuma 13:56
Burhan Felek Anadolu Lisesi Valide Sultan Gemisi'nde

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın selamlama konuşmasında öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Valide Sultan Gemisi'nde her Perşembe gelenek haline gelen Sanat Tarihi derslerinde bu sabah da sizlerle beraberiz. Sizin için farklı bir sabah, farklı bir gün bugün. Yaşadığımız şehri tanımak bilmek, kültürümüzü ve tarihimizi öğrenmek bizi biz yapan değerlerdir. Bugün burada uzman rehberimiz size Boğaz'da ki yapıların tarihini anlatacak. Gözünüz eserlerde, kulağınız rehberde olsun. Bugün sizlere Pazartesi günü başlattığımız bir projeyi duyurmak istiyorum. Üsküdar'da bütün lise son sınıf öğrencilerine, üniversiteye hazırlık çalışmalarında destek olsun diye önemli bir projeyi, önemli bir uygulamayı gençlerimize hediye etmeye başladık. Bu programımız online üniversiteye hazırlık modülü yani e-soru bankasıdır. Bu soru bankasında 140 bin soru var, 5 farklı yayın evinden ayrı ayrı hazırlıklar yaparak elde ettik. Bu soruların tamamı üniversite sınavında çıkacak sorularla aynı karakterde ve tüm dersleri kapsıyor. Liseli gençler Haziran ayına kadar cep telefonlarında, tabletlerinde bu programı indirerek bu sorulara ulaşabilecekler. Kişiye özel bir şifresi var, burada bu bandı kaldırarak o şifreyi girerek uygulamaya bağlanabilecekler ve bu uygulamaya her yerde yanlarında taşıyabilecekler. Herkesin cep telefonu var, tableti var istedikleri zaman, yemek yerken, teneffüste arkadaşları ile dinlenirken, tatilde, otobüste, otobüs beklerken kullanabilecekler." diyerek öğrencilere online soru modülü dağıtımı yaptı.

Çay, simit ve kaşar peyniri ikramıyla kahvaltı eşliğinde başlayan derste uzman rehber Boğaz'da ki tarihi yapıları tek tek anlattı. Verilen teneffüste öğrenciler Boğaz’ın eşsiz güzelliğine karşı bol bol fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3