“Boyalı Eller 2” Sergisi Kartal’da Ziyarete Açıldı

Kartallı kadın sanatçılar tarafından hazırlanan “Boyalı Eller 2” karma sergisi, ziyarete açıldı. Sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

“Boyalı Eller 2” Sergisi Kartal’da Ziyarete Açıldı

Kartallı kadın sanatçılar tarafından hazırlanan “Boyalı Eller 2” karma sergisi, ziyarete açıldı. Sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

10 Mayıs 2019 Cuma 19:08
“Boyalı Eller 2” Sergisi Kartal’da Ziyarete Açıldı

Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda ziyarete açılan sergiye; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçılar; Aysel Karasoy, Devrim Boyraz, Esin Bilgiç, Fatma Halıcı, Gönül Aslan, Hamiyet Seten ve Özlem Pural tarafından hazırlanan sergide, el sanatlarının birçok dalından eserler bulunuyor. Kadın sanatçılar tarafından hazırlanan eserler arasında; yağlı boya resim, ahşap boyama, alüminyum folyo, cam polyester boyama gibi farklı tür ve tekniklerde eserler yer alıyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen serginin açılışına katılan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, “Bu güzel serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizler, Kartal Belediyesi olarak her zaman için sanatı ve sanatçıyı desteklemeye devam edeceğiz.” diyerek tüm sanatçılar adına Aysel Karasoy’a Kartal heykelciğini takdim etti.

Sanatçı Aysel Karasoy, “Sergide ham ahşap üzerine işlenmiş hem dekoratif hem de kullanışlı ürünlere yer verdik. Uzun süren çalışmalarımız sonucunda güzel işler ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Sergimize verdikleri desteklerden ötürü başta Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel başta olmak üzere bütün Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Meraklıları sergiyi, 02 Mayıs tarihine kadar Kartal Belediyesi Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda ziyaret edebilecek.

Son Güncelleme: 10.05.2019 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72