Bosna'ya Pendik'ten 2 TIR yardım

Pendik Belediyesi tarafından 2 TIR dolusu yardım malzemesi, son yılların...

Bosna'ya Pendik'ten 2 TIR yardım

Pendik Belediyesi tarafından 2 TIR dolusu yardım malzemesi, son yılların...

14 Haziran 2014 Cumartesi 15:20
Bosna'ya Pendik'ten 2 TIR yardım

Pendik Belediyesi tarafından 2 TIR dolusu yardım malzemesi, son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Bosna-Hersek’e doğru yola çıktı. Belediyenin Afet Koordinasyon Merkezi’nden  Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından uğurlanan TIR’lar içerisinde kuru gıda, battaniye, ayakkabı, kaban, çekyat, soba, buzdolabı, çamaşır makinesi, temizlik ve boya maddesi gibi malzemeler yer alıyor.

Bosna’da meydana gelen sel felaketinde mağdur olan vatandaşlar için Marmara Belediyeler Birliği altında toplanan belediyeler bir süre önce yardım kampanyası başlattı.  Pendik Belediyesi de Doboj bölgesine ihtiyaç malzemeleri göndermek üzere çalışmalara başladı.  Kısa süre önce Başkan Yardımcısı Cevat Yaman konuyla ilgili olarak Bosna’ya giderek incelemelerde bulundu. Pendik Belediyesinin yanı sıra hayırsever vatandaşların verdikleri yardım eşyaları da TIR’larla Bosna Hersek’in Doboj İstok ve Doboj Jup kentlerinde yaraları sarmak üzere yola çıktı. Bilindiği üzere günlerdir devam eden yağışlar nedeniyle bölge, adeta çamur gölüne dönerken, binlerce ev de sular altında kalmıştı.

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72