Birlik beraberlik sofrası Esenevler'de kuruldu

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler....

Birlik beraberlik sofrası Esenevler'de kuruldu

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler....

22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:20
Birlik beraberlik sofrası Esenevler'de kuruldu

Ümraniye Belediyesi, mahalle iftarları kapsamında Namık Kemal ve Esenevler Mahalleleri sakinlerine iftar yemeği verdi.  3 bini aşkın vatandaşın katıldığı iftar yemeğinde konuşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; Bu muhteşem tablo her daim devam etsin dedi. 

 

Ümraniye Belediyesi’nin mahallelere yönelik verdiği iftar yemekleri devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Mahalle iftarları kapsamında Dudulu, İnkılap, Karabekir, Tatlısu Mahallelerinde verilen mahalle iftarların ardından 5. Mahalle iftarını Namık Kemal ve Esenevler Mahallelerinde verdi.  İftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkan yardımcıları,  muhtarlar ve 3 bini aşkın vatandaş katıldı.

 

""                             

                  BAŞKAN HASAN CAN, “BİRLİĞİMİZ, DİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

 

                  İftar yemeğinden önce iftar sofralarını dolaşan Başkan Hasan Can, mahalle sakinleriyle sohbet etti. İftar vaktinin gelmesiyle alanı dolduran 3 bini aşkın vatandaşlar hep beraber oruçlarını açtılar. İftar yemeğinin ardından selamlama konuşması yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can şunları söyledi; Namık Kemal ve Esenevler mahallelerinde ikamet eden Ümraniyelileri aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar sofralarımız sizinle şerefleniyor, anlam buluyor, Bu muhteşem tablo her daim devam etsin. Bugün burada 3 bin üzerinde vatandaşımız ile birlikte iftarımızı yaptık. Rabbim oruçlarınızı kabul etsin ve milletimizin birliğini, dirliğini daim kılsın. Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir ay ve bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları daha da anlamlı bir hale geliyor. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz.  ”dedi.  

 

Kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve beraberliğin yansıdığı mahalle sofraları farklı mekânlarda, diğer mahalle sakinlerini bir araya getirmeye devam edecek.

 

 

 

 

 

.

Son Güncelleme: 22.07.2013 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72