Birlik beraberlik sofrası Dudullu'da kuruldu

Ümraniye Belediyesi'nin Necip Fazıl, A. Dudulu, Y. Dudulu, Adem Yavuz, Huzur,...

Birlik beraberlik sofrası Dudullu'da kuruldu

Ümraniye Belediyesi'nin Necip Fazıl, A. Dudulu, Y. Dudulu, Adem Yavuz, Huzur,...

18 Temmuz 2013 Perşembe 11:16
Birlik beraberlik sofrası Dudullu'da kuruldu

Ümraniye Belediyesi’nin Necip Fazıl, A. Dudulu, Y. Dudulu, Adem Yavuz, Huzur, Parseller, Esenşehir ve Altınşehir mahallelerinde oturan vatandaşlara yönelik verdiği açık hava iftar yemeğine binlerce Ümraniyeli katıldı. Başkan Hasan Can, ‘Bu sofralar birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor’ dedi. 

 

                  Ümraniye Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ümraniyelileri mahalle sofralarında bir araya getiriyor. 10 ayrı noktada kurulacak iftar sofralarının ilki,  Y. Dudulu Mahallesi
Osmangazi Korosu önünde kuruldu. Necip Fazıl, A. Dudulu, Y. Dudulu, Adem Yavuz, Huzur, Parseller, Esenşehir ve Altınşehir Mahalleleri sakinlerine yönelik verilen iftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Mahalle Başkanları, Muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı. Büyük bir coşkunun gözlendiği 3 bin kişilik iftar öncesinde masaları teker teker gezen Başkan Hasan Can, Ümraniyelilerle sohbet etti. Çocuk ve gençlerle yakından ilgilenen Başkan Hasan Can, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

 ""

                  ÖZTÜRK ORAN, “ BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERLE BİR ARAYA GELEREK İFTAR YAPIYORUZ”

                 

İftar yemeğinin ardından söz alan Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, “ 8 mahalle ile birlikte 3 binin üzerinde vatandaşlarımızla iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim bize nice ramazanlar, nice iftar sofralarında beraber olmamızı nasip etsin. İşte bu bir araya geldiğimiz iftar sofraları bizi biz yapan değerlerdir. Bu mübarek ramazan ayında mahalle iftar programları ile bizi bir araya toplayan başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi.

 ""

                  BAŞKAN HASAN CAN: ‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ PEKİŞİYOR’

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinin ardından söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyelilerle bir sofra etrafında buluşmanın kendisine büyük bir mutluluk verdiğini söyledi. Başkan Hasan Can, “Hafta sonu iki akşam Çanakkale’de idik. Ecdadımızın, 250 bin şehidimizin yanındaydık. Onlarla birlikte iftar yaptık. Şehitlerimizin savaş zamanında yediği; buğday çorbası, arpa ekmeği ve su ile iftar yapmak nasip oldu. Bugüne kadar yediğimiz yemeklerin en lezzetlisiydi. Ramazan ayı manevi duyguların zirvede olduğu değerli bir ay ve bu ayda birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları daha da anlamlı bir hale geliyor. Hepimiz kardeşiz, geleceğe de kardeş olarak yürüyeceğiz.”dedi.

 

Ümraniye Belediyesi’nin 35 mahalleye yönelik olarak düzenlediği iftar programları 9 ayrı noktada daha devam edecek.

 

Son Güncelleme: 18.07.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72