Bir Eğitim Modeli Olarak SUGEM

Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurulu’nun ikinci toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Bir Eğitim Modeli Olarak SUGEM

Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi Genel Kurulu’nun ikinci toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

30 Eylül 2017 Cumartesi 16:01
Bir Eğitim Modeli Olarak SUGEM

Kent Konseyi yılın ikinci toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda yaptı. Kent Konseyi üyelerinin katıldığı toplantıda eğitim gençlik çalışmaları ve SUGEM ele alındı.

Kent Konseyi Başkanı Reşat Atalar yaptığı konuşmada Kent Konseyi’nin yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını söyledi. Atalar, “Kent Konseyi olarak Sultanbeyli’nin öncelikli ve önemli konularını ele almaya ve bu konularla ilgili sizlerle fikir alışverişinde bulunmaya çalışıyoruz. İlçe halkına olan duyarlılığı ve Kent Konseyi’ne sunduğu katkılar için Belediye Başkanımız Hüseyin Keskin’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Atalar’ın ardından Sultanbeyli Belediyesi bünyesinde hizmet veren SUGEM’in çalışmalarına yönelik sunum gerçekleştirildi. Kent Konseyi üyeleri eğitim ve gençlik çalışmalarıyla birlikte SUGEM’le alakalı olarak fikirlerini ifade ettiler.

Daha sonra kürsüye çıkan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin sözlerine Muharrem ayını tebrik ederek başladı. Keskin, “Milletimize ve devletimize kurulan tuzakları görüyoruz. Terörle mücadelede şehadet mertebesine eren şühedamıza rahmet diliyorum.” dedi.

Konuşmasına devam eden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Eğitim ve gençlikle ilgili başarılı çalışmalar yürüten SUGEM’e teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımıza, milli eğitim müdürlüğümüze, emniyet müdürümüze, sivil toplum kuruluşlarımıza vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkürü bir borç biliyorum.” şeklinde konuştu.

Sultanbeyli Belediyesi olarak eğitime önem verdiklerini belirten Keskin, “Milli Eğitim Müdürlüğümüze elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Sultanbeyli’de halka açık yaklaşık 100.000 kitap sayısına ulaştık. Bu noktada sayılı ilçelerden biriyiz. Kültür faaliyetlerimizde çocuklarımıza ayrıca önem gösteriyoruz. Çocuklarımız tiyatro izleyerek büyüyorlar. Tiyatro salonlarımız tam kapasiteyle hizmet veriyor. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da kültür ve eğitim faaliyetlerimizi artırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Son olarak konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ise eğitime önem verdiklerini belirterek bu konuda çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Kent Konseyi’ne ve Sultanbeyli Belediyesi’ne teşekkür eden Kubilay çalışmalara devam edeceklerini açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72