Bir Akşamda Dört Köy İftarı

Dün akşam Beykoz köylerinde iftar coşkusu yaşandı. Mahalle sakinleri Alibahadır, Mahmutşevketpaşa, Paşamandıra ve Riva’da kurulan iftar sofralarında buluştu.

Bir Akşamda Dört Köy İftarı

Dün akşam Beykoz köylerinde iftar coşkusu yaşandı. Mahalle sakinleri Alibahadır, Mahmutşevketpaşa, Paşamandıra ve Riva’da kurulan iftar sofralarında buluştu.

23 Mayıs 2019 Perşembe 17:21
Bir Akşamda Dört Köy İftarı

Beykoz Belediyesi’nin Alibahadır, Mahmutşevketpaşa, Paşamandıra ve Riva Meydanı’nda kurduğu “Gönülden Gönüle İftar Buluşmaları”nda 3000 mahalleli ağırlandı.

sofralarına aileleri ve komşularıyla katılan mahalle sakinleri, Beykoz Belediyesi’nin masalarına dağıttığı taze fesleğen kokuları, ney dinletisi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti eşliğinde ezanı bekledi.

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın önce Paşamandıra’ya gitti. Burada iftarı bekleyen vatandaşlarla selamlaştı. Ardından Mahmutşevketpaşa’ya geçen Aydın, orucunu burada açtı. Burada bir süre vakit geçirdikten sonra Alibahadır’a geçti ve burada mahallelilerle selamlaşıp çorba içti. Başkan Aydın son olarak Riva’ya gitti ve burada vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet etti.

Başkan Murat Aydın: “Beykoz’umuzun doğallığını ve güzelliğini yansıtan köylerimizde oruç açmanın huzurunu yaşıyoruz”

Başkan Murat Aydın “Beykoz’umuzun doğallığını ve güzelliğini yansıtan köylerimizde Ramazan’ın samimi havasında hep birlikte oruç açmanın huzurunu yaşamaya devam ediyoruz. Bu güzel Ramazan akşamını güzel anılarla, hoş sohbetleriyle dolduran hemşerilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Her gittiği köyde masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet eden Aydın, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek hayırlı Ramazanlar diledi. Başkan Murat Aydın özellikle aileleriyle birlikte oruç açmaya gelen çocuk ve gençlerle yakından ilgilendi.

Teravih namazını Riva Camii’nde kılan Başkan Aydın, vatandaşlara limonata ikram etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72