Binbaşı'dan duygusal veda

Çekmeköylüler, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz için verilen veda...

Binbaşı'dan duygusal veda

Çekmeköylüler, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz için verilen veda...

13 Haziran 2014 Cuma 13:52
Binbaşı'dan duygusal veda

Çekmeköylüler, Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz için verilen veda yemeğinde buluştu.

Çekmeköy’deki iki yıllık görev süresini tamamlayan Jandarma İlçe Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz onuruna verilen yemek, Çekmeköylüleri bir araya getirdi. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ev sahipliğinde gerçekleşen veda yemeğine; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Ahmet Epli, Latif Coşar, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı. Çekmeköy Kent Konseyi’nde de görev alan ve çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarına katılan Binbaşı Engin Yılmaz, yapılan konuşmalar sırasında duygusal anlar yaşadı.  

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz adına söz alan Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, “Çekmeköy’deki kurumlar arasında kardeşlik hukuku üzerine bir sistem kuruldu. Bu sistemle birlikte çalışıp, verimli sonuçlar alıyoruz. Biz bugün Binbaşı Engin Yılmaz’ı değil bir kardeşimizi uğurluyoruz. Van Gürpınar’a gidecek olan kardeşimiz, güzel ülkemizin başka bir şehrinde vatana hizmet edecek. Biz bunun gururunu ve hüznünü bir arada yaşıyoruz. Bugünden sonra Van’da da bir kapımız açıldı” dedi.

 Son olarak söz alan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “ Her şeyin iyisini tek başına yapabileceğini düşünen idareci devri bitti.  Aile sıcaklığı içinde, amatör heyecan ve profesyonel yaklaşımla birlikte çalışan sistemler daha verimli oluyor. Çekmeköy’deki tüm kurumlar bu bilinçle çalışıyor.  Bu anlayış Çekmeköy’ü İstanbul’un özel ilçelerinden biri yapıyor. Bu çalışmalar sırasında makamlar gelip geçicidir. Önemli olan baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakabilmektir.  Görevi hakkıyla yerine getirebilmektir. Binbaşı Engin Yılmaz, buna en güzel örneklerden biridir. Kendi görevini hakkıyla yerine getirip sosyal sorumluluk projelerinde yer alan komutanımıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Kurum temsilcilerinin plaket ve hediye takdimlerinin ardından Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ilçenin mülki amiri olarak Jandarma Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz’a başarı belgesi takdim etti. Duygusal anlar yaşayan Binbaşı Yılmaz, ‘arzı veda ediyorum’ diyerek salondakilerle vedalaştı.

 

 

Son Güncelleme: 13.06.2014 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3