Bin çocukla sünnet şöleni

Pendik Belediyesi tarafından 20 yıldan beri düzenlenen geleneksel sünnet...

Bin çocukla sünnet şöleni

Pendik Belediyesi tarafından 20 yıldan beri düzenlenen geleneksel sünnet...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:01
Bin çocukla sünnet şöleni

Pendik Belediyesi tarafından 20 yıldan beri düzenlenen geleneksel sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor.  Bu yıl da 1000 çocuk, Pendik Belediyesi7nin organizasyonu ile 23 Haziran 19 Temmuz tarihleri arasında sünnet olacak.

Her yıl Pendik’te yaşayan 1000 çocuk, Pendik Belediyesi’nin düzenlediği organizasyon ile sünnet oluyor.  Pendik Şifa Hastanesi işbirliği ile 6-12 yaş arasındaki çocukların sünnet edileceği etkinlik için kayıtlar başlıyor. Başvurular,  www.pendik. bel.tr  internet adresinden yapılacak.  Sünnet olacak çocuk sayısı 1000’e ulaşınca kayıtlar sona erecek.  Sünnet ise  23 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında Dumlupınar Mahallesi Hamid Aytaç Kültür Merkezi’nde yapılacak. Binanın giriş katında bulunan  Aile Sağlığı Merkezi’ne ait hijyenik ve ferah bir ortamda  gerçekleşecek sünnet işlemi, alanında uzman doktorlar tarafından en son tekniklerle  yapılacak.

Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sünnet olacak çocuklara oyuncak dağıtılacağı ve katılımcılara çeşitli ikramların da yapılacağı sünnet günlerinde ayrıca  Basın Yayın Müdürlüğü ekibi tarafından çekilecek hatıra fotoğrafı da ailelere hediye edilecek.

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72