Bilmediğin İşe Niye Kalkışıyorsun?

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Tarihi Beykoz Çayırı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Aydın, Belediye başkanı Murat Aydın’a seslenerek, ‘’Bilmediğin işe karışma, Beykoz çayırından uzak dur’’ dedi.

Bilmediğin İşe Niye Kalkışıyorsun?

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Tarihi Beykoz Çayırı’nın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Aydın, Belediye başkanı Murat Aydın’a seslenerek, ‘’Bilmediğin işe karışma, Beykoz çayırından uzak dur’’ dedi.

25 Ekim 2021 Pazartesi 16:00
Bilmediğin İşe Niye Kalkışıyorsun?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından veto edilerek meclise iade edilen Beykoz Çayırı’nı Millet Bahçesi’ne dönüştürecek imar planları, millet ittifakının ret oylarına rağmen, AK Parti ve MHP grubunun oy çokluyla ile meclisten geçmişti.

MURAT AYDIN’A SESLENDİ:

BEYKOZLUYU HALEN TANIMAMIŞŞSIN

CHP Beykoz İlçe Başkanı Murat Aydın Beykoz Çayırının millet bahçesine dönüştürülmesi girişimi hakkında yayınladığı video ile kamuoyunu bilgilendirdi. Beykoz Belediye başkanı Murat Aydın’ı sert ifadelerle uyaran İlçe başkanı Aydın Düzgün, ‘’Beykoz’u ve Beykozlu’yu halen tanımamışsın’’ dedi.

İlçe Başkanı Aydın Düzgün şu açıklamalarda bulundu:

‘’KARAR HİÇ BİR BEYKOZLUNUN VİCDANINA SIĞMAZ’’

Beykoz’un en değerli arazisine Beykoz belediyesi kafayı taktı. İlçe meclisinde bu karar oy çokluğu ile geçti.Cyırın millet bahçesine dönüştürecek planlar İstanbul büyük şehir meclisinde de oy çokluğu ile geçti. Onay makamı tabi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hiçbir Beykozlunun vicdanına sığmayan bu kararı veto etti. Kendisi kararı veto etti. Ancak Murat Aydın, bu veto kararında ders almayarak planları tekrar İBB’ye sundu. İBB Meclisinde millet ittifakının ret oyuna rağmen planlar oy çokluğu ile geçti.

‘’ELİNE BİR PROJE TUTUTUŞTURMUŞLAR KONUŞUYOR’’

Murat Aydın İBB’ de ne diyor : Bir iş yapmaya kalktık böyle olacağını nerden bilelim. Peki adama sormazlar mı bilmediğin işe ne diye kalkışıyorsun? Projeyi almış gösteriyor. Beykoz çayırını en az 60 bin m2’ye çıkartacağım. Gösterdiği yer zaten 60 bin m2. Eline vermişler projeyi konuşuyor. İşine geldiği zaman ‘biz Ekrem İmamoğlu’nun yapacağı hizmetlerin destekçisi olacağız, o bizim başkanımız’ Diyor. Beykoz belediyesinde ise’ rağmen yaparız’ diyor. Kime rağmen acaba, Beykozlu ile bu kadar inatlaşma niye? Beykoz’a geleli 2.5 sene olmuş ‘Beykozlu’ya rağmen’ diyorsun . Daha Beykozlu’yu tanımamışsın.

BEYKOZ ÇAYIRINDAN UZAK DUR!

Beykoz Tokatköy’de ‘Planları İBB yapar’ diyorsun. Çok akıllı, çok kurnaz bir başkanımız var. İşine gelmedi mi topu İBB ve bakanlığa atacaksın. 20 senedir belediye başkanısın planlar İBB’den den nasıl geçer halen öğrenememişsin. Hiçbir şeyin gerçeğini, doğrusunu söylemiyorsun. Kimin plan yapacağını bal gibi biliyorsun. Çevre ve şehircilik bakanlığına plan yaptıracaksın, bile bile lades diyorsun. Yarın mahkeme plan iptal ederse benim suçum yok diyeceksin. Sayın başkan adama sormazlar mı Zeytınburnu’ndan buraya kaldırım yapmaya mı geldin? Asıl sorunları unutturarak çayır ve kaldırımla oyalıyorsun Tüm Beykozlular adına diyorum ki: Beykoz çayırından uzak dur.

Son Güncelleme: 25.10.2021 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3