Bilirkişiler yeminlerini etti

Bilirkişiler yeminlerini etti

26 Haziran 2018 Salı 15:02
Bilirkişiler yeminlerini etti

Tapu kadastro çalışmaları kapsamında mahallelerden seçilen bilirkişiler Kartal’da bulunan 2. Kadastro Mahkemesi’nde yemin etti. Resmi Gazetenin 18 Mayıs tarihli, 30425 sayılı nüshasında yayımlanarak yürürlüğe giren 11 Mayıs tarihli 7143 sayılı kanunun geçici birinci maddesi kapsamında Sultanbeyli’nin mülkiyet sorunun çözümüne ilişkin çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Sultanbeyli Belediyesi ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında protokol yapıldıktan sonra Mehmet Akif Mahallesi, Turgut Reis Mahallesi, Battalgazi Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi’nden kanunda belirtilen ilgili şartları sağlayan 24 ilçe sakini bilirkişi olmak için Sultanbeyli Belediye Meclisi’nden alınan karar doğrultusunda Kartal Adliyesi 2. Kadastro Mahkemesi’nde yeminlerini ederek hak sahiplerini belirleme noktasında tapu kadastro ekiplerine yardımcı olacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72