Bilge Çocuklarına Karne Hediyesi

Ümraniye Belediyesi, Bilgi evlerine bağlı ‘Bilge Çocuklara' okulların tatil...

Bilge Çocuklarına Karne Hediyesi

Ümraniye Belediyesi, Bilgi evlerine bağlı ‘Bilge Çocuklara' okulların tatil...

20 Haziran 2014 Cuma 17:24
Bilge Çocuklarına Karne Hediyesi

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN BİLGE ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

Ümraniye Belediyesi, Bilgi evlerine bağlı ‘Bilge Çocuklara’ okulların tatil olmasıyla birlikte çeşitli kültürel geziler düzenlemeye başladı.

 Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün öğrencilere karne hediyesi olarak düzenlemiş olduğu kültürel geziler başladı. Hafta başından itibaren 4 bilgi evinden 60 çocuğa İstanbul Akvaryum’u gezdiren Belediye, kültürel gezilerine önümüzdeki hafta Darıca hayvanat bahçesi ile devam edecek. Kültürel gezilere çok sevinen Öğrenciler, Ümraniye Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle evlerinden alınıp gezi sonrası tekrar evlerine teslim ediliyor. Öğretmenlerinin ve bilgi evleri sorumluların da eşlik ettiği gezilerde,  Bilge Çocuklar bütün bir yılın stresini atarken, bir yandan da sosyal ortamda kendilerini geliştirme ve daha iyi ifade etme fırsatı buluyor.

 

 

Son Güncelleme: 20.06.2014 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3