Beykoz'un Sokakları İftarlarla Renkleniyor

Beykoz Belediyesi Sokak İftarları Ramazan Ayı'nın hoşgörüsü, heyecanı ve...

Beykoz'un Sokakları İftarlarla Renkleniyor

Beykoz Belediyesi Sokak İftarları Ramazan Ayı'nın hoşgörüsü, heyecanı ve...

02 Temmuz 2014 Çarşamba 16:05
Beykoz'un Sokakları İftarlarla Renkleniyor

Beykoz Belediyesi Sokak İftarları Ramazan Ayı’nın hoşgörüsü, heyecanı ve samimiyetiyle mahalleleri renklendirmeye başladı. Elmalı Mahallesi, Örnekköy Mahallesi, Zerzevatçı Mahallesi, Yenimahalle, Gümüşsuyu Mahallesi, İncirköy Mahallesi ve Çamlıbahçe Mahallesi sakinleri, Ramazan’ın bereketini ve manevi atmosferini düzenlenen sokak iftarlarıyla beraber yaşadı.

 

29 Haziran Pazar günü Elmalı, Örnekköy ve Zerzevatçı Mahallesi ile başlayan Sokak İftarları sırasıyla Yenimahalle, Gümüşsuyu, İncirköy ve Çamlıbahçe Mahallesi’nde kurulan sofralarla sürdürüldü.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve Ramazan’ın ruhuna yansıtan Sokak İftarları’nda Beykozlular, aynı sofrada buluşarak hem beraber oruç açıyor, hem de paylaşmanın bereketini hissediyor.

 

İftarlıklar Başkan Çelikbilek’ten

 

İftar öncesinde yemek dağıtımını bizzat kendisi yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e, Belediye Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da eşlik ediyor.

""

İftar programlarında genç, yaşlı, çoluk çocuk tüm ilçe sakinlerinin Ramazan sevincini paylaşan Başkan Yücel Çelikbilek, “Sokak İftarlarımızda temenni ettiğimiz sevgi, kardeşlik ve komşuluk duygularını bir arada hissetmek bizleri memnun ediyor. Dileriz vatandaşlarımız da bizlerle aynı duyguları paylaşıyorlardır. Bu diyalog ve sevgi ortamına tüm insanlığın ihtiyacı var. İftarlarımızla gönülden gönüle köprüler kuruyoruz. Bu köprülerin oluşmasında katkısı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Edirne’ye Vatandaşları Başkan Uğurladı

 

Beykoz Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca düzenlenecek Edirne Gezileri de sürüyor. Yolculuk öncesi vatandaşları uğurlayan Başkan Yücel Çelikbilek, Edirne ve Çanakkale gezilerine vatandaşların ilgisinin oldukça yüksek olduğunu belirterek, çeşitli geziler düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti. Tarihe ve ecdada vefa duygusuyla bu gezileri gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Çelikbilek, vatandaşlara hayırlı yolculuklar diledi.

 

Her gün 5 otobüsle yapılan Edirne Gezileri’nin dönüşünde ilçe sakinleri, Beykoz Belediyesi avlusunda iftar ikramında ağırlanıyor. 

Son Güncelleme: 02.07.2014 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72