Beykozlular İlk İftarda Belediye Meydanı'nda

İslam Âlemi'ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın..

Beykozlular İlk İftarda Belediye Meydanı'nda

İslam Âlemi'ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın..

30 Haziran 2014 Pazartesi 11:31
Beykozlular İlk İftarda Belediye Meydanı'nda

Beykozlular İlk İftarda Belediye Meydanı’nda Buluştu

İslam Âlemi’ni sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla birleştiren 11 Ayın Sultanı Ramazan, Beykozluları bu yılın ilk iftarında Belediye Meydanı’nda aynı sofrada buluşturdu.

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sokak İftarları’ bu yıl da tüm renkliliğiyle başladı. Her akşam ilçenin farklı mahallerinde 3 veya 4 noktada düzenlenen iftar programlarında Beykozlular aynı sofrayı paylaşıyor.

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımıyla Belediye Meydanı’nda yapılan bu yılın ilk ‘Sokak İftarı’ ilçenin farklı kesimlerini bir araya getirdi.

Başkan Yücel Çelikbilek Ramazan Ayı boyunca Paşabahçe Vapuru’ndan canlı yayınlanacak Hilal TV iftar programının da canlı yayın konuğu olarak izleyicilerin Ramazan sevincini paylaştı.

""

Serhat Şehri Edirne’ye Gezi

Ramazan ayı boyunca serhat şehri Edirne’ye de geziler düzenleyecek Beykoz Belediyesi, gezi sonunda ilçeye dönüşte misafirlerini iftar sofrasında ağırlıyor. Her gün 4 otobüsle Edirne gezisi düzenlenirken, gezi dönüşü Beykoz Belediyesi avlusunda konuklara iftar ikramı yapılıyor.

Her akşam 2 bin 500 kişiye iftar verildiğini belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ‘Amacımız bu yıl da ilçemizin her köşesinde iftar vererek, mahalle sakinleri arasında kaynaşma, muhabbet ve komşuluğu artırmak, bu vesileyle de Ramazan’ın ruhu olan kardeşliği yansıtmak. Tüm dünyada ve özellikle İslam Âlemi’nde kavga ve kargaşanın bitmesini umuyoruz. Ramazan’ın manevi atmosferinin buna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz” diyerek tüm Beykozluların ve İslam âleminin Ramazan’ını kutladı.

Belediye Meydanı’nı dolduran ilçe sakinlerine iftarın ardından Osmanlı Şerbeti ve çay ikramında bulunuldu.

Sokak İftarları’nın yarınki (29 Haziran 2014 Pazar) durakları Elmalı Mahallesi, Örnekköy Mahallesi ve Zerzevatçı Mahallesi olacak.

Ramazan Konserleri Necdet Kaya ile Başladı

‘Beykoz Belediyesi Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleştirilen konserler, bu gece düzenlenen Türk Halk Müziği Sanatçısı Necdet Kaya konseriyle başladı. Konseri ilgiyle takip eden Beykozlular, sevilen türkülere eşlik ettiler.

Ramazan etkinlikleri her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Belediye Meydanı’nda düzenlenecek çeşitli animasyon gösterileri ve konserlerle ilçe sakinleriyle buluşacak. 

Son Güncelleme: 30.06.2014 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72