Beykoz’a Yeni Spor Sahaları

Beykoz Belediyesi ilçedeki spor yatırımları kapsamında gençlerin farklı branşlarda spor yapabileceği 3 spor sahasının daha yenileme ve yapım çalışmalarını tamamladı.

Beykoz’a Yeni Spor Sahaları

Beykoz Belediyesi ilçedeki spor yatırımları kapsamında gençlerin farklı branşlarda spor yapabileceği 3 spor sahasının daha yenileme ve yapım çalışmalarını tamamladı.

29 Kasım 2020 Pazar 12:04
Beykoz’a Yeni Spor Sahaları

Beykoz’daki gençlerin spor olanaklarını artıran çalışmalara imza atan, ilçedeki tüm amatör spor kulüplerini destekleyen Beykoz Belediyesi, İshaklı, Öğümce ve Yenimahalle’ye yeni saha ve tesisler kazandırdı.

İlçedeki çocuk ve gençlerin sporla daha fazla vakit geçirmesi, sağlıkla gelişmeleri ve yeteneklerini keşfetmelerine katkı sağlamak amacıyla yürütülen hizmet kapsamında her mahalleye nitelikli sahalar yapılması hedefleniyor.

Yenimahalle’ye Örnek Tesis

Yenimahalle’deki gençleri sevindiren çalışma kapsamında mahalleye 3 bin 357 m² büyüklüğünde halı saha yapılarak FİFA standartlarında çim malzemeyle kaplandı.

Ayrıca sporcular ve ailelerin oturup dinlenebileceği kafeteryanın yanı sıra soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve yönetim odalarından oluşan idari bina da yapıldı.

Tesisin hizmete açılmasıyla gençler antrenman ve spor yapmak için günün her saatinde sahada buluşmaya başladı.

İshaklı Spor Tesisi Yenilendi

İshaklı gençlerden gelen talep üzerine, daha önceden ilçeye kazandırılan ve bakımı yapılması gereken 6 bin 194 m² halı saha yine FİFA standartlarında çim malzemeyle yenilendi.

Tesisin içinde yer alan, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen, çok amaçlı sahası da gençlerin sporla iç içe vakit geçirmesi için baştan ayağa elden geçirildi.

Öğümce’ye Spor Tesisi

Beykoz Belediyesi’nin ilçenin spor olanaklarını artıran bir diğer yatırımı kapsamında Öğümce Mahallesi’ne 16x30 m ebadında halı saha yapılarak hizmete açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72