Beykoz yeni parklara kavuşuyor

Beykoz Belediyesi'nin çevreyi güzelleştiren, ilçe sakinlerine bakımlı...

Beykoz yeni parklara kavuşuyor

Beykoz Belediyesi'nin çevreyi güzelleştiren, ilçe sakinlerine bakımlı...

11 Kasım 2013 Pazartesi 13:59
Beykoz yeni parklara kavuşuyor

Beykoz Belediyesi’nin çevreyi güzelleştiren, ilçe sakinlerine bakımlı ve düzenli alanlar sunan park yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçe sakinlerinin birlikte vakit geçirebileceği, çocukların güvenle koşup oynayabileceği park yapım çalışmaları kapsamında Beykoz’a bir birinden güzel parklar kazandırılıyor.

Fatih Parkı’na engelsiz tasarım

Çavuşbaşı’nda mahalle sakinlerinin talebi üzerine yapımına başlanan Fatih Mahallesi parkı açılışa hazır hale geldi.

Oyun üniteleri ve oturma gruplarıyla tamamlanan park, engelli çocukların tüm oyun gruplarına erişebileceği şekilde tasarlandı.  

Soğuksu’ya meyve bahçeli park

Soğuksu Spor Kulübü’nün altında yer alan alanda yapımına başlanan park ise ilçe sakinlerine güzel bir şehir manzarası sunarken parkta bir de meyve bahçesi kurulacak.

İhtiyaç bulunan noktalarda yeni parkların yapımına başlayan Beykoz Belediyesi diğer yandan mevcut parkların bakımı ve çim serimleri de yapılıyor, çocukların sağlıklı koşullarda oynayabilmesi için alandaki oyun grupları yenileniyor.

Parklarda yürütülen çim serme çalışmaları kapsamında Yenimahalle, Yenimahalle Parkı, İlker Aktaş ve 65. Yıl parkları yemyeşil bir görüntüye kavuştu.

Kanlıca, Sezerler, Soğuksu parklarının yanı sıra Baruthane ve Orhan Veli Parkı’nda peysaj ve park yapım çalışmaları devam ediyor.

 

 

Son Güncelleme: 11.11.2013 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72