Beykoz Çayırı’nda Anlı Şanlı Düğün Şöleni

Beykoz Belediyesi’nin Geleneksel Toplu Nikâh Şöleni’nde 19 çift anlı şanlı bir törenle yeni hayatlarına “evet” dedi.

Beykoz Çayırı’nda Anlı Şanlı Düğün Şöleni

Beykoz Belediyesi’nin Geleneksel Toplu Nikâh Şöleni’nde 19 çift anlı şanlı bir törenle yeni hayatlarına “evet” dedi.

25 Eylül 2017 Pazartesi 15:37
Beykoz Çayırı’nda Anlı Şanlı Düğün Şöleni

Tarihi Beykoz Çayırı’nda binlerce Beykozlu ve ailelerin şahitliğinde nikâhları kıyılan çiftlere ev eşyaları ve çeyizleri de hediye edildi.

Tören öncesinde Hz. Yuşa Tepesi’ne giden çiftler, burada huzurlu ve mutlu bir hayat için dua etti. Ardından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’na gelen çiftler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Nikâhları kıyılmak üzere konvoy halinde Beykoz Çayırı’na hareket eden gelin ve damatları yol boyunca vatandaşlar da selamlayarak kutladı.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, eşi Ayşe Çelikbilek, Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Osman Boyraz, Hasan Turan, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Çay, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, gelin ve damatların aileleri ve yakınları katılarak çiftlerin mutluluklarına ortak oldu

Çiftlerin şoförlüğünü yapan birim müdürleri ve başkan danışmanları, ilçe protokolü ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte nikâh şahidi oldu.

Başkan Çelikbilek: ”Kendi Evlatlarımızın Düğünü Gibi Özendik”

Nikâhı kıyılacak çiftleri tebrik eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: “Beykoz çok büyük bir aile. Bu yıl da evlenmek için bize başvuran çiftlerimiz için üzerimize düşen görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 19 çiftimizi ilçemize yaraşır şanlı bir şölenle evlendiriyoruz. Bugün evlendirdiğimiz evlatlarımız Türk aile yapısına yeni bir taş ekleyecekler. Onlarla gurur duyuyorum. Emek ve titizlikle yapılan bir iş. Değerli eşim Ayşe Hanım ve arkadaşları çiftlerle bizzat ilgilendi. Kendi çocuklarının düğün hazırlığını yapar gibi özendiler. Şahitlerimizin huzurunda bu mutluluğu paylaşmaktan kıvanç duyuyoruz. Hayırlı ve mübarek olsun. Bir ömür mutlu olsunlar.” dedi.

Başkan Çelikbilek konuşmasının ardından Neslihan Usta ve Serkan Yavuz çiftinin nezdinde 19 çiftin nikâhını kıydı.

Sevilen sanatçı Mustafa Keser’in konser verdiği gecede çiftler, aileleri ve yakınlarıyla birlikte eğlenerek nikâhlarını kutladı.

Beykoz Belediyesi, çiftlerin mutluluğuna şahitlik etmek için alana gelen vatandaşlara ve davetlilere düğün çorbası ikram etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3