Beykoz Belediyesi'nde mutlu son

Belediye ile BEM-BİR-SEN arasındaki uyum meyvesini verdi. Beykoz...

Beykoz Belediyesi'nde mutlu son

Belediye ile BEM-BİR-SEN arasındaki uyum meyvesini verdi. Beykoz...

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:05
Beykoz Belediyesi'nde mutlu son

Beykoz Belediyesi’nde mutlu son. Sendika- Belediye uyumu meyvesini  verdi

Belediye ile BEM-BİR-SEN arasındaki uyum meyvesini verdi. Beykoz Belediyesi’nde çalışan sözleşmeli 45 personelin daimi kadroya geçişi dolayısıyla bir yemek verildi.

BEM-BİR-SEN tarafından, sözleşmeli memurların daimi kadroya geçişi dolayısıyla Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde verilen öğlen yemeğine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz AK Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç, BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Recai Karslı, belediye başkan yardımcıları ve kadro mutluluğunu yaşayan belediye personeli katıldı.

 ""

Başkan Çelikbilek: “Beykoz halkı sizi asla unutmaz”

Konuşmasında memur personeli kazanımları dolayısıyla kutlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek hükümetin verdiği sözü yerine getirdiğini söyleyerek; “Başbakanımızın verdiği hiçbir söz geride kalmaz. Bugüne kadar bünyemizde çalışan sözleşmeli ve daimi memur arasında ayırım yapmadık. Biz bir aileyiz. Bugüne kadar sözleşmeli personelimize yılbaşı sendromu yaşatmadık. Zaten sizler buraya seçilerek geldiniz. Sizlerin yapacağınız en iyi şey çok çalışmaktır” dedi.

""

Niyaiz Karakoç sendika- belediye uyumuna dikkat çekti

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise konuşmasında sendika ve belediye arasındaki uyuma dikkat çekerek; “Göreve geldiğimiz günden beri belediyemizin kapıları bize hep açıktı. Genel merkezimizin 2009’da hükümete sunduğu çalışmayla sözleşmeli personelin kadroya geçişi gerçekleşti. Torba Yasa’yla tüm sözleşmeli personel 657’ye geçti. Siyasi iradeye bu önemli çalışması dolayısıyla teşekkür ediyorum. Sayın belediye başkanımız sizleri daha aktif olabileceğiniz düşünerek tercih etti ve  size bu görevleri verdi. Başkanımız üzerine düşeni yaptı, bundan sonrası size ait. Yeni memurluk hayatınızın hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kadroya geçen belediye personeliyle öğle yemeğinin yenmesinin ardından sendika temsilcileri tarafından Başkan Çelikbilek’e çiçek takdim edildi.

 

Son Güncelleme: 11.11.2013 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72