Beykoz Belediyesinde ‘Evde Sağlık Hizmeti’ dönemi

Sosyal belediyecilikte öncü Beykoz Belediyesi, evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan hastalara ulaşarak tedavilerine yardımcı olacak.

Beykoz Belediyesinde ‘Evde Sağlık Hizmeti’ dönemi

Sosyal belediyecilikte öncü Beykoz Belediyesi, evde sağlık hizmetine ihtiyaç duyan hastalara ulaşarak tedavilerine yardımcı olacak.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 22:11
Beykoz Belediyesinde ‘Evde Sağlık Hizmeti’ dönemi

Beykoz Belediye Meydanında yapılan Evde Sağlık Hizmeti Tanıtım Törenine, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, kamu müdürleri, belediye personeli ve ilçe sakinleri katıldı.

Beykoz Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı uzman 3’er kişiden oluşan 2 ekip ve 2 araçla Beykoz halkına evde sağlık hizmeti verilerek, bu hastalara doktor reçetelerinin doğrultusunda gereken tıbbi uygulamalar yapılacak.

Uzman ekiplerin verdiği bu hizmet ücretsiz olup hizmetten yararlanmak isteyenler, 444 66 61 numaralı telefonu arayarak 4 numarasını tuşlayacak.

Başkan Çelikbilek: “Amacımız sağlık hizmetini herkese ulaştırmak”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Bu hizmeti yapmak gurur verici bir olaydır. Evde sağlık hizmetinde amaç, hastalarımızın sağlık hizmetine yaşadıkları ortamda ulaşmalarını sağlamaktır. Bu hizmet, çeşitli nedenlerle hastaneye gidemeyecek durumda olan ilçe sakinlerimize yönelik verdiğimiz bir hizmettir. Vatandaşımızın gözünde yaş görmek istemiyoruz. Belediye olarak ambulanslarımızla hiç kimseyi ulaşımsız bırakmadık. Sağlık hizmetlerimizle tüm ilçe sakinlerimize ulaşıyoruz. Psikolojik Danışma Merkezimiz, 2009’dan beri 4 psikoloğumuzla faaliyette. Sağlık otobüsümüzde 2017 yılının ilk 7 ayında 14 bin 552 tetkik yapılmış. Bu bizim koruyucu hekimlik dediğimiz, mobil aracımızla yaptığımız önemli bir uygulamadır. Hemşirelik, Evde Hasta Bakım, 7/24 Telefonda Tıbbi Danışmanlık ve sosyal alarm hizmetlerinin verildiği sağlık aracımız göreve hazır. Beykozluların derdine koşmak bizim görevimiz.” dedi.

Açılış töreni, Başkan Danışmanı Muhammet Küçükkonuklar’ın yaptırdığı dua ve kurdele kesiminin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3