Beykoz Belediye Meclisi Mayıs mesaisi başladı

Beykoz Belediye Meclisi 7. Dönem Mayıs Olağan Toplantısı 1. birleşimi Başkanlık Toplantı Salonu’nda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Beykoz Belediye Meclisi Mayıs mesaisi başladı

Beykoz Belediye Meclisi 7. Dönem Mayıs Olağan Toplantısı 1. birleşimi Başkanlık Toplantı Salonu’nda meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 11:00
Beykoz Belediye Meclisi Mayıs mesaisi başladı

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlık yaptığı ilk toplantıda açılış ve yoklamanın ardından bir önceki tarihli tutanağın oy birliğiyle kabul edildi.

CHP Grubu’ndan meclis üyesi Mehmet Güler’in Milletvekili aday adaylığı için ayrılarak boşalttığı boş kalan İmar Komisyonu’na meclis üyesi Kerem Ersin oy birliğiyle seçildi. Toplantıda teklifler ve gündemde olmayan teklifler görüşüldü.

Tekliflerden 1 No’lu teklif olan 2017 Yılı Kesin Hesabı hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün teklifi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken, 2 No’lu teklif olan Sokak İsimlendirilmesi hakkındaki Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün teklifi ise Basın ve Halkla İlişkiler Komisyonu’na oy birliğiyle havale edildi.

Gündemde Olmayan Müdürlük Teklifleri’nden 1 No’lu teklif olan 2017 Yılı Taşınır Mal Yönetimi Hesabı hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na, 2 No’lu Kardeş Şehirlerimizden Kosova Prizren’de verilecek olan iftar için 4 müdürün görevlendirilmesi hakkındaki Özel Kalem Müdürlüğünün teklifi Avrupa Birliği Dış İlişkiler Komisyonu’na, 3 No’lu Park ve Yeşil Alanların Çevre Düzenlemesi ve Tadilatı yapım işi ihalesi hakkındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teklifi ise Hukuk Komisyonu’na oy birliğiyle havale edildi.

Meclis üyelerinden yazılı önerge şeklinde sunulan Amatör Spor Kulüpleri’ne nakdi yardım yapılması hakkındaki yazılı önerge ise gündeme alınarak, Gençlik ve Spor Komisyonu’na oy birliğiyle havale edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3