Belediyeden camilere temizlik ve tadilat desteği

Maltepe Belediyesi, Ramazan öncesinde ilçe genelindeki camilere temizlik ve...

Belediyeden camilere temizlik ve tadilat desteği

Maltepe Belediyesi, Ramazan öncesinde ilçe genelindeki camilere temizlik ve...

17 Haziran 2014 Salı 11:06
Belediyeden camilere temizlik ve tadilat desteği

Belediyeden camilere temizlik ve tadilat desteği

 

Maltepe Belediyesi, Ramazan öncesinde ilçe genelindeki camilere temizlik ve tadilat desteği veriyor. Sabahın erken saatlerinde yoğun mesaisine başlayan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük Mahallesi’ndeki Taş Ocağı Tepe Camii’ni ziyaret etti.

 

Belediyenin imarı konusunda destek verdiği ve halılarını yaptırdığı Tepe Camisi’nin Dernek Başkanı Şaban Türkmen, dernek yöneticileri Rafet Çelik, Hüseyin Beldi, Ramazan Aydın, cami imamı Yasin Talha Çelik, yöneticiler ve cemaatle bir araya gelen Kılıç, katılanların babalar gününü kutlayarak ziyaretine başladı ve katılımcılara kravat hediye etti. Caminin sorunlarını yerinde dinleme fırsatı bulan Başkan Ali Kılıç, “İnşaattan kaynaklı sorunlar var. Belediye olarak boyanızı biz yapacağız. Diğer sorunlarınızla da yakından ilgileneceğiz” sözü verdi.

 

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE ZİYARET

 

Mahalledeki programına taziye ve esnaf ziyaretleriyle devam eden Ali Kılıç, Başıbüyük minibüs hattında çalışan şoförlerle tek tek tokalaşarak, babalar gününü kutladı ve sorunlarını dinledi. Başkan Kılıç, yetkililerden kreşlerin yapılacağı yerler ve deprem sırasında sığınılacak boş alanlar hakkında da bilgi aldı.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3