Belediye Personeli İle İftar

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, iftar programlarına devam ediyor. Belediye ...

Belediye Personeli İle İftar

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, iftar programlarına devam ediyor. Belediye ...

24 Temmuz 2013 Çarşamba 17:09
Belediye Personeli İle İftar

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, iftar programlarına devam ediyor. Belediye personeliyle yaptığı iftar programında konuşan Keskin, Sultanbeyli’nin son yıllarda geliştiğini ve bu gelişimin ardında Sultanbeyli Belediyesi’nin ve çalışanlarının olduğunu kaydetti.

Ramazan ayının girmesiyle birlikte iftar programları düzenleyen Başkan Hüseyin Keskin, belediye çalışanlarıyla aynı sofrada buluştu. Birlikte güzel işlere imza attıklarını ifade eden Keskin, birçok projenin gerçekleştiğine hep birlikte şahit olduklarını ve bu projelerin bazılarının da tamamlanmak üzere olduğunu kaydetti.  Keskin, “İşlerimiz, çalışmalarımız yoğunlaşacak. Bu çalışmalarımızı birlikteliğimizi ve beraberliğimizi hiç bozmadan birbirimizin açığını kapatarak ve destek olarak hizmetlerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

""

“Belediyeciliğe Yeni Bir Soluk Getirdik”

Sultanbeyli’nin son yıllarda hayli değiştiğini ve geliştiğini kaydeden Keskin, belediyeciliğe yeni bir soluk getirdiklerinin altını çizdi. Yeni belediyecilik anlayışlarından ödün vermeden istikrarlı bir şekilde hizmet dolu dört yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Keskin, “Hayata geçirdiğimiz projeleri halkımıza aktarıyoruz. İlçemizin her yerinde varız. Yapacak işimiz çok. Bu başarıların altında birinci unsur insan odaklı yaklaşımdır. Ruhumuzu vererek insan odaklı yaklaşımımızı sürdüreceğiz. Bu anlayışla önemli başarılar elde ettik” dedi.

Sultanbeyli’nin dört yıl öncesiyle şimdiki halinin kıyaslanmasını isteyen Başkan Keskin, “Sultanbeyli dışından gelenler ilçemizin geliştiğini ve değiştiğini görüyor. Bütün bu değişimin mimarı Sultanbeyli Belediyesi ve çalışanlarıdır. Çalışmaları hep birlikte hayata geçirdik. İlçemizin gelişimi ve değişimi dışardan bakıldığında daha net olarak fark ediliyor” ifadelerini kullandı.

Personele Çevre Duyarlılığı Mesajı

Çevre konusunda belediye personeline bir de mesaj veren Keskin, ilçenin havası en temiz ilçelerden biri olduğunu ve belediye çalışanlarının ilçe halkına çevre koruması ve temizliği konusunda örnek olmasını istedi. Çalışanların yaklaşan seçim öncesi kaçak yapılaşmaya karşı dikkatli olmasını isteyen Keskin, mülkiyet ve devam eden sokak iftarları hakkında da personele bilgiler aktardı.

Son Güncelleme: 24.07.2013 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72