Belediye başkanları Pendik'te toplandı

İstanbul Anadolu Yakası Ak Partili Belediye Başkanları, Kasım ayı toplantısı...

Belediye başkanları Pendik'te toplandı

İstanbul Anadolu Yakası Ak Partili Belediye Başkanları, Kasım ayı toplantısı...

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:01
Belediye başkanları Pendik'te toplandı

 

İstanbul Anadolu Yakası Ak Partili Belediye Başkanları, Kasım ayı toplantısı için Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in ev sahipliğinde bir araya geldi.

 

 

Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yakası Belediye Başkanları  Koordinasyon toplantısının 130’uncu Oturumu Pendik’te gerçekleşti.  Belediye Binası’ndaki toplantıya,  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in yanı sıra, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin,  Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve  AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç katıldı. 

 ""

 

Belediye Başkanları, Pendik Belediye binasında düzenlenen kahvaltının ardından Anadolu yakasının sorunları, çözüm yolları, yeni projeler ve hizmetleri görüşmek üzere toplantıya geçtiler. Koordinasyon toplantıları, belediyeler arasında  uygulamada birliktelik, koordinasyon, yardımlaşma, diyalog, uluslararası kurumlarla amaçları doğrultusunda işbirliği ve bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla yapılıyor.

 

 

Anadolu Yakası’nın Belediye Başkanları,  Koordinasyon toplantısından sonra  Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’in rehberliğinde  Marintürk Pendik Marina’yı gezdiler.

 

Son Güncelleme: 11.11.2013 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3