Battal İlgezdi mazbatasını aldı

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Ataşehir'de 126 bin 267 oy alan CHP Ataşehir...

Battal İlgezdi mazbatasını aldı

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Ataşehir'de 126 bin 267 oy alan CHP Ataşehir...

04 Nisan 2014 Cuma 13:10
Battal İlgezdi mazbatasını aldı

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi mazbatasını aldı

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Ataşehir’de 126 bin 267 oy alan CHP Ataşehir Belediye Başkanı Adayı Battal İlgezdi, ilçenin yeniden belediye başkanı seçildi.
2009’da ilçe olan Ataşehir’in kurucu Belediye Başkanı Battal İlgezdi, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı.
Ataşehir Belediye Meclis üyeliğine seçilen 22 CHP’li üye ile, İlçe Seçim Kurulu’na gelen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada; “Ataşehir’de halka hizmetin dürüst siyasetin kazanacağını biliyordum. 2009 yerel seçimlerinde aldığımız oyun çok üstünde bir oyla seçimi kazanmamız Ataşehir halkının çalışmalarımıza verdiği desteğin ve bizlere güvenin göstergesidir. 5 yıl sonraki seçimlerde bu fark daha da açılacak” dedi.
Eşi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve çok sayıda Ataşehirli vatandaş eşliğinde mazbatası alan Başkan Battal İlgezdi, seçimde Ataşehir halkının belediyenin hizmet anlayışına desteğini gösteren oyların aynı zamanda, seçim kampanyası boyunca siyaseti çirkinleştiren yalan iftira sahte belgelerle çirkin siyaset yapanlara da verdiği cevap olduğunu vurguladı.
Başkan Battal İlgezdi, “2009 yılında seçimi kazandığım zaman söylediğimi bir kez daha tekrarlıyorum. CHP adayı olarak seçildim. Şu andan itibaren hiçbir ayrım gözetmeden tüm Ataşehirlilerin Belediye Başkanıyım. Ataşehir halkına gösterdikleri güven ve destek nedeniyle teşekkür ediyorum ve bir kez daha söz veriyorum: halkın aleyhine olan hiçbir uygulamaya izin vermeyeceğim” diye konuştu. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP’li meclis üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra toplu fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 04.04.2014 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3