Başkanlar Beykoz'da buluştu

İstanbul Anadolu Yakası Belediyeler Birliği'nin, Mayıs ayı koordinasyon...

Başkanlar Beykoz'da buluştu

İstanbul Anadolu Yakası Belediyeler Birliği'nin, Mayıs ayı koordinasyon...

08 Mayıs 2014 Perşembe 15:40
Başkanlar Beykoz'da buluştu

Anadolu Yakası Belediye Başkanları Beykoz’da buluştu

İstanbul Anadolu Yakası Belediyeler Birliği’nin,  Mayıs ayı koordinasyon toplantısı Beykoz’da gerçekleştirildi. Anadolu Yakası’nın 8 ilçe belediye başkanı bir araya gelerek, belediyelerin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Belediyeler arasında; uygulamada birliktelik, koordinasyon, yardımlaşma, diyalog, uluslararası kurumlarla amaçları doğrultusunda işbirliği ve bilgi alışverişinin sağlanması amacıyla 14 yıldır gerçekleştirilen toplantıların bu ayki ev sahibi Beykoz oldu. BEYTAŞ Sahil Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, misafirlerini kapıda karşıladı. Her misafiri ile tek tek ilgilenen Çelikbilek, seçim sürecinden sonra ilk kez bir araya geldiği meslektaşlarıyla sohbet etti, bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıda belediye başkanları arasında deneyim paylaşımı ve istişareler gerçekleştirildi. Aynı zamanda yerel yönetim alanındaki yeni gelişmeler de masaya yatırıldı. Anadolu Yakası’ndaki belediyelerin sorun ve taleplerine ortak bir akılla çözüm yolları arandı.

 

Son Güncelleme: 08.05.2014 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3