Başkan'dan Üst Geçit Müjdesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan'dan Üst Geçit Müjdesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

22 Nisan 2014 Salı 11:27
Başkan'dan Üst Geçit Müjdesi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yalı Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Kılıç, Marmaray projesinin inşaat çalışmalarını denetledi.

 

Ataköseoğlu İlkokulu öğrencilerine müjde

Marmaray projesi kapsamında Gebze Pendik arası demiryolu hattının açılmasına bir yıl kala çalışmaların hız kazanması adına yaya trafiğine kapatılan Maltepe İstasyonu alt geçidine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç çözüm getirdi.

Denetim sırasında yetkililerden bilgi alan Başkan Ali Kılıç, Maltepe halkının mağdur olmaması için önlem alınmasını istedi.

Gerekli önlemlerin proje sırasında alınması gerektiğini belirten Başkan Kılıç, “Çalışmaya başlamadan önce, ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin tespit edilmesi gerekirdi. Çok yakında bir okul var, öğrencilerimizin can güvenliğinin düşünülmüş olması gerekirdi. Üst geçit yapmak zor bir şey değil, biraz maliyetli olabilir; ancak çocuklarımızın güvenliği daha önemli.” dedi.

Drama Köprüsü’nün de sağlıklı olmadığını ifade eden Başkan Kılıç, yetkililerden en kısa sürede gerekli önlemler alınarak bir üst geçit yapılması sözünü aldı.

""

Esnaftan Teşekkür

Yalı Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Kılıç, sorunları yerinde tespit etmeye ve çözüm bulmaya hızlı bir şekilde devam edeceklerini yineledi. Belediye Başkanı Kılıç, Halk Buluşmaları ve mahalle ziyaretleri gibi Maltepeli vatandaşlarla bir arada olabilecekleri platformları arttırarak Maltepe’yi hep birlikte yöneteceklerini, “Dayatan değil, danışan belediye” olma özelliğini koruyacaklarını belirtti. Mahalle esnafı, yerel seçim öncesinde verdiği sözü tutarak kendilerini ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 22.04.2014 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3