Başkan'dan “Örnek Maltepe” Sözü

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Genel Merkez'de ziyaret ettiği Cumhuriyet...

Başkan'dan “Örnek Maltepe” Sözü

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Genel Merkez'de ziyaret ettiği Cumhuriyet...

27 Nisan 2014 Pazar 14:37
Başkan'dan “Örnek Maltepe” Sözü

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Genel Merkez’de ziyaret ettiği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Örnek Maltepe” sözü verdi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Genel Merkez’deki makamında görüştüğü Maltepe Belediye Başkanı Kılıç’a, “Örnek belediyelerimizden birinin de Maltepe olacağına ve Maltepe’de herkesin birlik içinde, kardeşçe, mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanıyorum” dedi.

Seçim öncesi Maltepe’ye verdiği sözü yineleyen Başkan Ali Kılıç,  “İstek ve beklentilerinize uygun bir Maltepe’yi hem bana güvenen Maltepeliler, hem siz, hem İstanbul, hem de Türkiye görecek. Eskişehir gibi 81 ilimizin de övgüyle söz ettiği bir yer olacak Maltepe. Görev süremizde her zaman size, halkımıza, Maltepeliye ve hukuka hesap vereceğiz. Bize oy vermiş olsun veya olmasın, her inançtan ve her düşünceden kardeşimizle  birlikte el ele vereceğiz ve bunu gerçekleştireceğiz. Maltepe’ye giderken yalnızdım, ama şimdi bana güvenerek oy veren 150 bin Maltepeli kardeşim, oy vermese de şimdilik 150  bin gönül veren, gülümseyen, el sıkıştığımız Maltepeli komşum ve her gün bize daha çok dostça bakan Maltepelilerden oluşan  bir Maltepe’miz var. Hepsiyle birlikte Maltepe için çalışacağız. Bu sözü Maltepe’de verdim, size de veriyorum” dedi.

 

Son Güncelleme: 27.04.2014 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3