Başkan Yazıcı'ya Vizyon 2023 Ödülü

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya...

Başkan Yazıcı'ya Vizyon 2023 Ödülü

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya...

04 Mart 2014 Salı 16:48
Başkan Yazıcı'ya Vizyon 2023 Ödülü

Avrasya’dan Başkan Yazıcı’ya Vizyon 2023 Ödülü

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Vizyon 2023 Ödülü verdi.
Avrasya Yerel Yönetimler Birliği, dostluk gecesinin ilkini Moğolistan’dan gelen konuklarıyla Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenledi. Türk semazenler ve Moğolistan halk dansları ekiplerinin gösterileri ile kültürel kaynaşma sağlayan gecede, Türk dünyasının birlik ve beraberliğine vurgu yapıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, dostluk gecesinde yaptığı konuşmada “Avrasya denilince en önemli yerlerinden birisi olarak akla İstanbul geliyor. Tuzla’dan başlayan İstanbul dediğimizde Avrasya’nın başındayız. Sizleri burada ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz. Tarihi köklerimize, kültürümüze sahip çıkan bu organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Genel Başkanı Hasan Cengiz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Vizyon 2023 Ödülü vererek katkılarından dolayı teşekkür etti.
 

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72