Başkan Yazıcı ve Eşi, Kıbrıs Gazileri ve aileleriyle buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, 44 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı’nda gazilik mertebesine erişen büyüklerimiz ve ailelerini kahvaltılı toplantıda ağırladı.

Başkan Yazıcı ve Eşi, Kıbrıs Gazileri ve aileleriyle buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, 44 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı’nda gazilik mertebesine erişen büyüklerimiz ve ailelerini kahvaltılı toplantıda ağırladı.

06 Şubat 2018 Salı 14:49
Başkan Yazıcı ve Eşi, Kıbrıs Gazileri ve aileleriyle buluştu

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde Kıbrıs Gazileri onuruna düzenlen kahvaltıya ilçemizde yaşayan Kıbrıs Gazileri ve aileleri ile Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Kader Turgut Kara ve Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Komisyonu gönüllüsü Oğuzhan Kara ve Kıbrıs Gazileri adına konuşan Nail Uygun, kendilerini bir araya getiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

Şehitlerimiz ve Gazilerimize minnet borçluyuz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı programda yaptığı konuşmada şehitlerimizi rahmetle andı, gazilerimize de minnetini ifade etti. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonu’nun ilçedeki şehit ve gazi aileleri ile sürekli iletişim halinde olduğuna değinen Başkan Yazıcı, “Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonumuz yılın 365 günü sizlerle bir arada oluyor. Geleceğe dair adım atmanın yolu maziyi asla unutmamaktan geçer. Gelecek nesillerin daha rahat edebilmesi için yeri geldiğinde en kıymetli varlığımız olan canını ortaya koyabilen ve bu onuru yaşayan şehitlerimiz ve gazilerimize yürekten minnet ve şükranlarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Tuzla’daki imkan ve olanaklarımız ne ise onlardan faydalanmanızı sağlıyoruz, hatta bunu da daha da genişleterek İstanbul’un tamamına yayılması için de diğer belediye başkanları arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Şehit ailelerimizi ve gazilerimizi her türlü imkanlarımızdan olabildiğince avantajlı bir şekilde faydalandırmak istiyoruz” dedi.

En çok Gönül Elleri Çarşısı’nın hizmetlerinden mutluluk duyuyoruz
Tuzla Belediye Gönül Elleri Çarşısı’nın hizmetleri hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Gönül Elleri Çarşısı’nın bütün komisyonlarının çalışmalarından hep mutluluk hissediyoruz. İyiliğin en güzeli, bu tür çalışmalarda gönüllülerimizin yapmış olduğu işlerdeki mutluluğu gözlerinden de okuyorum. Gönül Elleri Çarşısı’nda bilabedel gönüllü hizmet sunan, bir bulut gibi elinde avucunda her ne varsa yağdırıp, asla bir şey beklemeden çalışan Kadın Kent Gönüllülerimize ve bugünkü programın hamisi olan Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonumuzu kutluyorum. Hepsine Tuzla halkı adına teşekkür ediyorum.”

Herkes canıyla mücadele edemez
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Afrin'de devam eden Zeytindalı Harekatı'na değinerek, ‘’Ülkemizin bekası için mücadele eden evlatlarımız var. Geleceğe dair de bekamız için bunun tedbirini almak zorunda olduğumuz dönemde yaşıyoruz. Şehitler veriyoruz, gazilerimiz oluyor. Allah onlardan razı olsun. Dünyada ülkesine, milletine hiçbir kıymet vermeyen nesiller de var ama bizim ülkemizde daima ülkesini, milletini savunan vatansever insanlarımız çıkmıştır. Allah onlardan razı olsun. Herkesin yapabileceği iş değildir canıyla mücadele edebilmek ve geleceğe dair ortaya koyulan bu mücadelede var olabilmek. Bunu başaranlardan ve bunu başaranları doğuran annelerden, babalardan ve onlardan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, tüm misafirleriyle yakından ilgilendi. Başkan Yazıcı, Kıbrıs Gazilerine verdiği Kıbrıs gezisi sözünü de önümüzdeki ay gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72