Başkan Yazıcı güven tazeledi

Tuzla halkı, 5 yıldır Tuzla Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Şadi...

Başkan Yazıcı güven tazeledi

Tuzla halkı, 5 yıldır Tuzla Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Şadi...

03 Nisan 2014 Perşembe 13:02
Başkan Yazıcı güven tazeledi

Tuzla halkı, 5 yıldır Tuzla Belediye Başkanı olarak görev yapan Dr. Şadi Yazıcı’yı bir kez daha bu göreve layık gördü. Tuzla’da 2 kişiden 1’sinin oyunu alan AK Parti adayı Dr. Şadi Yazıcı, en yakın rakibine 11 bin oy fark atarak güven tazeledi.

2009 yılında Tuzla Belediye Başkanı seçilen Dr. Şadi Yazıcı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bayrağı kaptırmadı. Tuzla’da 5 yılda çok sayıda vizyon projeye imza atan Başkan Yazıcı, yüzde 48,2 oy oranı ile zaferi yaşayan taraf oldu. 122.580 seçmenden 59.137’sinin oyunu alan Başkan Yazıcı, bir önceki seçimde de yarıştığı en yakın rakibi ile arasındaki farkı açtı.

AK Parti zaferi kutladı
Tuzla’da akşam saatlerinde sandıkların açılması ile ilk sonuçlar kamuoyuna yansıdı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, seçim sonuçlarını AK Parti Tuzla Seçim Koordinasyon Merkezi’nden takip etti. Sandık kurullarında hazırlanan mazbataların İlçe Seçim Kurulu’na teslim edildiği saatlerde, AK Parti önündeki kalabalık zaferi kutlamaya başladı. Şarkılar, alkışlar ve sloganlar eşliğinde eğlenen AK Partililer, Dr. Şadi Yazıcı’ya sevgi gösterisinde bulundu.  
Kalabalığa seslenen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bize oy vereni de vermeyeni de sevgiyle kucaklamaya, herkese eşit hizmet sunmaya devam edeceğiz. Tuzla halkına teşekkür ederim” mesajı verdi.

 

Son Güncelleme: 03.04.2014 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3