Başkan Yazıcı, BİNKAYDER'in açılışını yaptı

Bingöl İli Kayıklılar Derneği'nin Aydınlı'daki yeni yerinin açılışını Tuzla...

Başkan Yazıcı, BİNKAYDER'in açılışını yaptı

Bingöl İli Kayıklılar Derneği'nin Aydınlı'daki yeni yerinin açılışını Tuzla...

25 Mart 2014 Salı 18:41
Başkan Yazıcı, BİNKAYDER'in açılışını yaptı

Bingöl İli Kayıklılar Derneği’nin Aydınlı’daki yeni yerinin açılışını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı gerçekleştirdi.

Bingöl İli Kayıklılar Derneği (BİNKAYDER), Aydınlı Mahallesi’nde 5 katlı yeni binasını hizmete açtı. Derneğin açılışını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci birlikte gerçekleştirdi. BİNKAYDER Başkanı Güner Topçu, açılışta misafirlerine dernek binası gezdirerek bilgi verdi. Topçu, “4 yılda önemli bir noktaya geldik. Derneğimize her ihtiyaca cevap verecek 5 katlı bir bina kazandırdık. Hemşerilerimize ve Tuzla’ya yakışır bir mekanda hizmetimizi sürdüreceğiz. Dernekleri bir araya getiren, kültürel kaynaşmayı sağlayan, Tuzla’da kardeşlik bağlarını güçlendiren Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yazıcı, BİNKAYDER’i tebrik etti
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, taziye alanından dersliklere kadar tam donanıma sahip olan bina nedeniyle BİNKAYDER’i tebrik etti. Başkan Yazıcı, “Derneklerimiz, Tuzla’da sosyal ve kültürel çalışmalarında olduğu gibi mekansal yapılarında da çıtayı yükseltiyor. Tuzla’da dernekçilik nezih mekanlarda yapılıyor. Dernek başkanımız ve hemşerilerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
BİNKAYDER Başkanı Soner Topçu, katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 25.03.2014 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72