Başkan Şahin'e önemli görev verildi

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin Bursa'da gerçekleştirilen Türkiye...

Başkan Şahin'e önemli görev verildi

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin Bursa'da gerçekleştirilen Türkiye...

24 Mayıs 2014 Cumartesi 11:12
Başkan Şahin'e önemli görev verildi

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin Bursa’da gerçekleştirilen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 20. Olağan Dönem Meclis Toplantısında Birlik Encümen Üyesi seçildi.

Sürdürülebilir Kalkınma ve Sürdürülebilir Kentler yaratmak amacıyla kurulan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, 20. Olağan Dönem Meclis Toplantısı’nı Bursa’da gerçekleştirdi. Birliğin üyesi olan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de toplantıda yer aldı. Başkan Şahin, toplantıda Encümen Üyesi seçildi. Bu görevi Başkan Şahin 1 yıl boyunca sürdürecek. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, yaşanabilir, sağlıklı şehirler için tüm kentsel ve çevresel konularda eşitsizlikleri azaltmak, yoksulluk ile mücadele etmek amacıyla üye kentler arasında işbirliği sağlamak, deneyimlerini paylaşmak ve güç birliği oluşturmak amacıyla 2004 yılında kurulmuştu.

 

Son Güncelleme: 24.05.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3