Başkan Poyraz Ömerli'de…

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, adım adım Ömerli'yi gezdi. Çekmeköy..

Başkan Poyraz Ömerli'de…

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, adım adım Ömerli'yi gezdi. Çekmeköy..

28 Şubat 2014 Cuma 18:42
Başkan Poyraz  Ömerli'de…

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  adım adım Ömerli’yi gezdi.   Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, adım adım Ömerli Mahallesi'ni gezdi. Güne, Ömerli Mahallesi'nde kanaat önderleri ile kahvaltı yaparak başlayan Başkan Ahmet Poyraz, kahvaltı sonrası hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Ömerli sokaklarında vatandaşları dinledi. Ziyaretler kapsamında sokak sokak gezip esnaf, okul ve fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Poyraz, vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri not alan Başkan Poyraz, Ömerli’de yapılan yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 2009 yılında göreve gelindiğinde vatandaşlar tarafından özellikle istenen Ömerli giriş ve çıkışlarının düzenlenmesi için yapılan Ömerli- Şile Yolu Kavşağı, sağlık ocağı, ana okulları, itfaiye ve toplu nikah törenleri sohbetin gündemini oluşturdu. Başkan Ahmet Poyraz, daha sonra Erdal Yılmaz İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve okul yöneticileri ile bir araya geldi.

 Koçullu Mahallesi de ziyaret edildi

Alp Hindi Fabrikası’nı ziyaret eden Başkan Poyraz, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın da bulunduğu ziyarette çalışanlar ve iş yeri sahibi ile öğle yemeği yedi. Poyraz’ın son ziyareti Ömerli’de faaliyet gösteren Çinisan Fabrikası oldu. Fabrika ziyaret edilerek işçiler dinlendi. 

Son Güncelleme: 28.02.2014 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72