Başkan Öz'e Yörüklerden ziyaret

İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği, 2. kez Kartal Belediye Başkanı seçilen...

Başkan Öz'e Yörüklerden ziyaret

İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği, 2. kez Kartal Belediye Başkanı seçilen...

21 Nisan 2014 Pazartesi 18:02
Başkan Öz'e Yörüklerden ziyaret

İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği, 2. kez Kartal Belediye Başkanı seçilen Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret ederek Osmanlı armalı tablo hediye etti.

İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Başkanı Faruk Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Dernek Başkanı Faruk Şahin, Başkan Altınok Öz’e Yörük ve Türkmenlere verdiği destek ve kültürel etkinlikler için teşekkür ederek plaket takdim etti. Yunus Mahallesi Muhtarlığına seçilen İstanbul Yörük ve Türkmenler Derneği Üyesi Ahmet Soylu da Başkan Altınok Öz’e Yörüklerin de logosunda yer alan Osmanlı armalı tablo hediye etti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altınok Öz, “Belediye olarak hemşeri derneklerimizi önemsiyoruz, ilçemizdeki hemşeri derneklerine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Türkiye’nin mozaiğini yansıtan derneklerimize, kültürlerin kaynaşması için yapılan etkinliklerimizle kendi kültürlerinin Kartal’da yaşamaları için meydanlarımızı açıyoruz. Derneklerimize desteklerimiz devam edecek” dedi.
Başkan Altınok Öz, ziyaretleri için dernek başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 21.04.2014 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72