Başkan Kılıç'tan öğrencilere çanta sürprizi

Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk gün Maltepe Belediye Başkanı...

Başkan Kılıç'tan öğrencilere çanta sürprizi

Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk gün Maltepe Belediye Başkanı...

15 Eylül 2014 Pazartesi 15:18
Başkan Kılıç'tan öğrencilere çanta sürprizi

İlk ders zili çaldı

Başkan Kılıç'tan öğrencilere çanta sürprizi 

Yeni eğitim ve öğretim yılının başladığı ilk gün Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki okulları ziyaret etti. Öğrencilere çanta dağıtan Kılıç, öğretmenlere de çiçek verdi.

İlk olarak Büyükbakkalköy’de bulunan ve Maltepe Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenen İsmet Kuralkan İlkokulu’nun açılış törenine katılan Başkan Kılıç, öğrencilerin yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Kılıç, burada yaptığı konuşmasında yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, "Sevgili öğrenciler bu okulu sizler için güzelleştirdik. Okulumuzun, boyasını, düzenlemesini yapıp siz öğrencilerimize teslim ediyoruz. Sizde evinize bakıyor gibi okulunuzu temiz tutacaksınız" diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE ÇANTA, ÖĞRETMENLERE ÇİÇEK

Okulların açılmasının ardından eğitime yönelik çalışmalarının ve hizmetlerinin yıl boyunca devam edeceğini vurgulayan Başkan Kılıç, "Maltepe’deki tüm okullarda satranç turnuvaları, öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik çalışmalar ile sağlık taramaları yapmaya devam edeceğiz" dedi. Okul Müdürü Ayşe Demircan da, Başkan Ali Kılıç’a desteklerinden ötürü plaket ve çiçek verdi. Kılıç da, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ünver’i kürsüye davet ederek, verilen çiçeği ona takdim ettikten sonra öğretmen ve öğrencilerle toplu fotoğraf çektirdi.  Sınıfları dolaşan Kılıç, içinde okul malzemelerinin de bulunduğu sırt çantalarını hediye etti. Öğretmenleri de unutmayan Kılıç, onlara da gül verdi. 

""

DERSİNİZİ ÇALIŞIN NASİHATI

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, daha sonra Kadir Has İlkokulu ile Suzan Ahmet Yalkın İlköğretim Okulları’nı da ziyaret ederek, buradaki törenlere katıldı. Kadir Has İlkokulu’nun açılış töreninde konuşan Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini belirleyecek beyinlerin bu okullardan çıkacağından şüphesi olmadığını söyledi. Öğrencilere desteklerini devam ettireceklerini ifade eden Kılıç öğrencilere çeşitli nasihatlarda bulundu. Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan da, güzel bir eğitim öğretim yılı olması dileğinde bulunarak, "Maltepe ilçemizdeki okullarımızın birçok ihtiyacını karşılamada bizleri destekleyen sayın Ali Kılıç’a teşekkür ediyorum" dedi.

OKULLARA BELEDİYE ELİ DEĞDİ

Maltepe Belediyesi'ne bağlı ekipler, ilçedeki okulların eksikliklerinin tamamlanması için yaz boyunca çalıştı. Okulların, sıvasından boyasına, duvarından asfaltına, merdiven basamaklarından pencere korkuluklarına, yağmur suyu kanalından pvc boru döşemesine kadar bütün eksiklikleri tamamlandı. Okulların bahçesine 2 bin tona yakın asfalt dökülürken, yüzlerce kilo boya ile boya yapıldı. Öğrencilerin can güvenliği için merdiven ve cam önlerindeki demir korkuluklar yenilendi. Okulların önüne hız kesici kasisler kondu.

 

 

 

Son Güncelleme: 15.09.2014 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3