Başkan Keskin Komşularıyla İftar Yaptı

Ramazan boyunca mahalle iftarlarıyla ilçe halkını aynı sofrada buluşturan...

Başkan Keskin Komşularıyla İftar Yaptı

Ramazan boyunca mahalle iftarlarıyla ilçe halkını aynı sofrada buluşturan...

23 Temmuz 2013 Salı 17:42
 Başkan Keskin Komşularıyla İftar Yaptı

Ramazan boyunca mahalle iftarlarıyla ilçe halkını aynı sofrada buluşturan Sultanbeyli Belediyesi, kardeşlik sofrasını Turgut Reis Mahallesi’ne kurdu. Turgut Reis Mahallesi iftar programında konuşan Başkan Keskin, Sultanbeyli’nin sorunlarını geride bıraktığını ve hızla geliştiğini ifade etti.

Düzenlediği sokak iftarlarıyla her gün farklı bir mahallede gönül sofrası kuran Sultanbeyli Belediyesi, Turgut Reis Mahallesi’nde binlerce kişiyi aynı sofrada buluşturdu. İftar programına Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’in yanısıra AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve 5 binin üzerinde mahalle sakini katıldı.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, sokak iftarlarında ilçe halkıyla buluştuklarının altını çizdi. Keskin, “Her yıl mahallelerimizde sizlerle bir araya geliyoruz. Bu yıl tüm mahallelerimizde iftar soframızı kuruyoruz” dedi. Mahalle iftarlarının yanısıra Kent Meydanı’nda Ramazan iklimine uygun etkinliklerin gerçekleştiğini ifade eden Keskin, çok değerli isimlerle ilçe halkını buluşturduklarının altını çizerek, bu etkinliklerin yanında mahalle iftarları öncesinde çocuk şenlikleri düzenleyip eski Ramazan geleneklerini yaşattıklarını kaydetti.

""

Sultanbeyli Gelişmeye Devam Ediyor

Sultanbeyli’nin son dönemde sorunlarını geride bıraktığını ve geliştiğini ifade eden Keskin, tüm gayretlerinin ilçe halkına hizmet etmek olduğunu söyledi. Keskin, “TEM bağlantı yolları açıldıktan sonra Sultanbeylimiz gelişimine gelişim kattı. Yatırımların gelmesine bu hizmet vesile oldu. Her yatırım ilçe halkına yeni bir istihdam demek. Başbakanımızın katıldığı bir törenle açtık. Yatırımın önündeki her engeli kaldırdık” dedi. Gölet Projesi’nde sona gelindiğini ve açılış için son hazırlıkların yapıldığını ifade eden Keskin, İnşaatı hızlı bir şekilde devam eden devlet hastanesi hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

""

İlçede Eğitim Yatırımları Arttı

Sultanbeyli’nin son birkaç yılda eğitim alanında çıtasını yükselttiğini ifade eden Keskin, ilçenin son yıllarda çeşitli eğitim yatırımlarına kavuştuğunun altını çizdi ve ekledi. “Bu durum bizleri mutlu ediyor. Gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. Yeni okulların yanında onlara daha kaliteli hizmet ve eğitim sunabilmek için gençlik merkezlerimizi de hizmete açtık. Buralardan gençlerimizin en güzel şekilde istifade etmesini istiyorum.”

Sultanbeyli’nin ulaşım ağının geliştiğini söyleyen Başkan Keskin, İETT hat, sefer ve otobüs sayılarının artırıldığını, artık ilçe halkının konforlu araçlarda yolculuk yaptığını ifade etti.  Dere ıslahları, asfalt ve kaldırım çalışmalarının ne aşamada olduğunu davetlilere aktaran Keskin, mülkiyet çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de “Ramazan birlik, beraberliktir. İlçemiz bunu en güzel şekilde yaşıyor” dedi. Sultanbeyli’nin çevresinde gelişimiyle dikkat çektiğini ifade eden Sevinç, gelişimin devam edeceğine inancının tam olduğunu kaydetti.

 

Son Güncelleme: 23.07.2013 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72