Başkan Hasan Can yılın Belediye Başkanı seçildi

11.Uluslararası Türksoy'la İpekyolu Dergisi

Başkan Hasan Can yılın Belediye Başkanı seçildi

11.Uluslararası Türksoy'la İpekyolu Dergisi

17 Haziran 2014 Salı 11:24
Başkan Hasan Can yılın Belediye Başkanı seçildi

Başkan Hasan Can yılın Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü

11.Uluslararası Türksoy'la İpekyolu Dergisi "Yılın Altın Adamları" ödülleri, sahiplerini buldu. TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e "Türk Dünyası Hizmet Ödülü", Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na "Yılın Bakanı Ödülü” verilirken Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can “İstanbul’un Yılın İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

İstanbul Gönen Hotel'de düzenlenen ödül törenine Amerika, Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, Özbekistan, Kırgızistan, Romanya, Hollanda, Gürcistan ve Kosova'dan temsilciler, milletvekilleri, işadamları ve diplomatlar başta olmak üzere çok sayıda ülkeden konuklar katıldı. İpekyolu Dergisi ve İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin “11. Uluslararası Yılın Altın Adamları" ödülleri, sahiplerine takdim edildi. Gerçekleşen törende, TBMM Başkanı Cemil Çiçek “Türk Dünyası Hizmet Ödülü”ne, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu “Yılın Bakanı” ödülüne layık görülürken, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise başarılı çalışmaları nedeniyle “İstanbul’un Yılın İlçe Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Birçok kategoride yapılan ödül törenine katılamayan TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in ödülünü TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun ödülünü Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akca, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın ödülünü ise Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur aldı.

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72