Başkan Hasan Can gazetecilerle biraraya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle Yerel Medya Mensupları ile Ümraniye Belediyesi tarafından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Başkan Hasan Can gazetecilerle biraraya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle Yerel Medya Mensupları ile Ümraniye Belediyesi tarafından Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

11 Ocak 2018 Perşembe 23:42
Başkan Hasan Can gazetecilerle biraraya geldi

Ümraniye Belediyesi Tantavi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve yerel medya mensupları katıldı.

Programda yerel medya mensupları, tek tek dilek ve temennilerini dile getirerek, çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundular.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, yerel medya mensuplarının çalışan gazeteciler gününü kutlayarak, “Bu anlamlı günde bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Emninmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı ve Ümraniye Belediyesinin çalışmalarından bahsederek; “Belediye Başkanımız ile beraber sık sık esnaf, dernek ve hasta ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Ayrıca her hafta cuma ve pazar günleri de belediyemizin vatandaşlarımıza çorba ikramları oluyor. Dolayısıyla vatandaşlarımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz” dedi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Allah kazasız, belasız hayırlı işler yapmanızı nasip eylesin. Sağlıklı, huzurlu bir ortamda daha nice görevler yapmanızı temenni ediyorum” dedi. Başkan Hasan Can, “Gazeteci ve basın kuruluşlarıyla doğru ve esas üzerine oturtmaya çalıştığımız bir münasebetimiz var. Siyasetçi olarak bende işimi doğru yapacağım, gazeteci arkadaşlarımızda! Olayları yönlendirmeye değil, doğru aktaramaya konsantre olacaklar. Bugüne kadar işini doğru yapan arkadaşlarımızla ilişki kurmaya devam ettik” dedi.

“Hizmet işi, nasip işidir” diyen Başkan Hasan Can, “Ümraniyespor’a ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Ümraniye Belediyesinin devletin hiçbir kurumuna borcu olmadığı gibi sizin de olmayacak tavsiyesinde bulundum" dedi. Son olarak kentsel dönüşüm konusuna da değinen Başkan Hasan Can, Ümraniye’de şu anda 315 bin yapı stoku var, bunun 185 bini bizim zamanımızda, son 14 yılda yapıldı, bu da yüzde 62’ye tekabül ediyor” dedi. Üsküdar-Ümraniye Metrosu’nun tekrardan hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Hasan Can, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın metronun açılış töreninde söylediği gibi “Ümraniye’nin mayası güzel”, rabbim sebep olanlardan razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Hasan Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması münasebetiyle; yerel medya mensuplarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, tek tek gazetecilere eldiven hediye etti.

Son Güncelleme: 14.01.2018 00:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3