Başkan Hasan Can Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Alemdağ Caddesi’ndeki bazı esnaflar ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

Başkan Hasan Can Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Alemdağ Caddesi’ndeki bazı esnaflar ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

25 Ocak 2018 Perşembe 13:00
Başkan Hasan Can Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Ümraniye’nin çeşitli noktalarında esnaf ve camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Hasan Can, bugün ise Alemdağ Caddesi’nde, AK Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Yasin Çakar’ın düzenlediği esnaflarla kahvaltı programına katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programına Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar ve bölge esnafı katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan AK Parti Gençlik Kolları Eski Başkanı Mustafa Yasin Çakar, Ümraniye’nin ve Ümraniyespor’un gelişiminden bahsederek ilçedeki hizmetlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, programda bir konuşma gerçekleştirerek, “Bizler uzun süredir Belediye Başkanımız ile birlikte esnaf ziyareti yapmaya çalışıyoruz. Belediyemizin her hafta Pazar ve Cuma günleri çorba ikramlarıyla vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz” dedi. Ümraniye’nin eski halinden ve bugünkü gelişiminden bahseden Eminmollaoğlu, Alemdağ Caddesi ile alakalı yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti hükümetinin hizmetleriyle Türkiye’nin gelişiminden de bahseden Eminmollaoğlu, konuşmasını Türkiye’nin Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı sınır ötesi harekâtın önemine vurgu yaparak sürdürdü. Eminmollaoğlu, son olarak Afrin bölgesinde şehit düşen kahraman askerlere Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, geçmiş dönemden günümüze kadar yaşanan siyasi olayları ve süreçleri etraflıca anlattı. Daha sonra Başkan Hasan Can, Alemdağ Caddesi’nde yapılacak olan deplase çalışmaları ve yayalaştırma projesi sebebiyle trafiğe kapatılacağını, Çavuşbaşı Caddesi’nden trafik akışının sağlanacağını söyledi. Son olarak Başkan Hasan Can, bir tane dahi kalıcı eseri olmayan Ümraniye’ye, görevi devraldıktan sonra 400’ün üzerinde kalıcı eser kazandırdıklarını ve tüm bunları yaparken de devletin hiçbir kurumuna borçlanmadıklarını söyledi. Ümraniyespor’un başarısına da değinen Başkan Hasan Can, “Belediyemiz gibi Ümraniyespor’un da devletin hiçbir kurumuna borcu yoktur” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Ziyaret hediyeleşmenin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72