Başkan Altinok Öz'e Çoşkulu Mazbata Töreni

30 Mart 2014 yerel seçimleri ile Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen...

Başkan Altinok Öz'e Çoşkulu Mazbata Töreni

30 Mart 2014 yerel seçimleri ile Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen...

03 Nisan 2014 Perşembe 16:13
Başkan Altinok Öz'e Çoşkulu Mazbata Töreni

30 Mart 2014 yerel seçimleri ile Kartal Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Op. Dr. Altınok Öz, coşkulu bir törenle mazbatasını aldı. Binlerce Kartallının katıldığı törende Başkan Öz’e mazbatasını Kartal İlçe Seçim Kurulu Başkanı Naciye Fisun Çağlar coşkulu alkışlar arasında verdi. Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, Kartal Belediye Meclisi’nde görev yapacak yeni meclis üyelerine de mazbataları, İlçe Seçim Kurulunda  görev alanlar tarafından tek tek adları okunarak verildi.

 

Mazbata törenine, Kartal belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen  Başkan Altınok Öz, eşi Feray Öz, kızı Zeynep Öz'ün yanısıra  CHP İstanbul Milletvekili Sedef Küçük, CHP İl Başkan Yardımcıları Özgür Nas,  Doğan  Çakmak, İl Saymanı Ümran Köksüz, CHP İlçe Başkanı Kamer Gök ve ilçe yöneticileri, yeni Meclis Üyeleri, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu  üyeleri, CHP Kartal Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, çalışanları, şirket  yöneticileri, Mahalle Muhtarları, görevi sona eren Meclis üyeleri ve binlerce Kartallı katıldı.

Başkan Altınok Öz’ün mazbatasını almasının ardından Meclis Üyesi seçilen Hüsnü Yeşilyurt, Mehmet Tirgil, Selahattin Aksan, Hüseyin Tozkoparan, Gülcemal Fidan, Dila Damla Öner, Efrayim Deveci, Gökhan Yüksel, Nihal Korkmaz, Cuma Ergünç, Yusuf Atay, Yücel Süslü, Av. Perihan Sevim, Tuncay Şahan, Halil Şener, Taner Özdemir, Dr. Ali Ekber Şahin, Önder Turmuş, Gürbüz Çiftçi, Medet Kıskanç ve Mustafa Yüksel de mazbatalarını aldı.

Başkan Altınok Öz, mazbata töreni sonrası yaptığı konuşmada  kendisini yalnız bırakmayan ve destek olanlara teşekkür etti. Başkan Öz, “Herkesin ve her kesimin Belediye Başkanı olmaya devam edeceğim” dedi. Başkan Altınok Öz, yaşanan seçim süresini değerlendirerek “Oylarımız sayıldı, oylarımız sayıldıkça arttı. Biraz daha sayılsa daha da artacaktı.  Seçim süresi boyunca, seçim günü, sonraki günler ve geceler çalışan sizlere teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca 28 müfettiş yolladılar, bir şey bulamadılar. Son gece yüz bin tirajlı sahte bir gazete ile lekelemeye kalktılar, gereken cevabı halk verdi. İnşallah ders almışlardır. Umuyorum ki doğruluğu, dürüstlüğü ve iş ahlakını öğrenirler. Türk Anneler Birliği'ne, Şehit ailelerine verdiğimiz yemekleri 'alkollü yemek' diye yansıtanlara cevabı halk verdi. 'Pazartesi görüşürüz' diyenlere cevabı yine halk verdi. 5 yıl boyunca çalışanlarıma 'Mesai saatleri dışında istediğiniz siyasi partiyi destekleyebilirsiniz. Ancak mesai saatleri içinde bunu yapamazsınız' dedim. Mesai saatleri dışında bunu yapanlar ahlaklı davrandılar ama mesai saatleri içinde de bu tür çalışmalar yapanları biliyorum” dedi.

 

Başkan Altınok Öz, “Ben balkon konuşması yapmıyorum. Balkondan herkesi kucaklayıp aşağıya inince herkesi ve herşeyi yerle bir edecek bir konuşma yapmıyorum. Neyse onu söylüyorum. 6 aydır susuyorum. Bundan sonra sosyal belediyeciliğin ve iş ahlakının gereği neyse yapılacaktır. Kimse bizim ötekimiz değildir ama kendisi öteki olmayı tercih edenler de vardır. Benim Belediyedeki çalışmalarımda hiçbir yanlışım olmadı ancak bir tek yanlışımız oldu. Yaptıklarımızı, hizmetlerimizi yeterince duyuramadığımızı gördüm. Bundan sonra yaptıklarımızı daha doğru anlatacağız, siyasetin daha çok içinde olacağız. Bu arada emniyet mensupları, seçim boyunca bizlere çok yardımcı oldular, çok yoruldular. Onlara ve zabıta ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.

 

Başkan Altınok Öz'ün konuşmasının ardından CHP Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök de bir konuşma yaptı. Törenin ve konuşmaların ardından Başkan Altınok Öz, partililer, belediye çalışanları ve halkla birlikte Kartal Meydanı'na yürüyerek burada toplanmış vatandaşlara katıldılar. 

Son Güncelleme: 03.04.2014 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3