Başkan Altınok Öz, Hemşirelerle Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Dünya Hemşireler Haftası'nda...

Başkan Altınok Öz, Hemşirelerle Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Dünya Hemşireler Haftası'nda...

20 Mayıs 2014 Salı 15:16
Başkan Altınok Öz, Hemşirelerle Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Dünya Hemşireler Haftası’nda Kartal’da görev alan hemşireler ile bir araya geldi. Kartal Belediyesi Büyükada Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda sağlık sektörünün önemli yapı taşlarından biri olan hemşirelerle buluşan Başkan Altınok Öz, “Sağlık sektöründe hemşirelerimizin çok büyük bir görevi ve önemi bulunuyor. Başhekim ve doktor olarak beraber çalıştığım hemşire arkadaşlarım dahil olmak üzere tüm  hemşirelerimizin bu özel gününü kutluyor, gösterdiğiniz özveriyi takdir ve tebrik ediyorum.” dedi.

 

Türkiye’de 1964 yılından beri kutlanan Dünya Hemşireler Haftası nedeniyle Kartal ilçesinde yer alan sağlık kuruluşlarından gelen hemşirelerle bir araya gelen Başkan Altınok Öz, insan sağlığının öncelikli olduğuna bir kez daha dikkat çekti. Kartal’da “önce insan” anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

 

Son Güncelleme: 20.05.2014 15:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72