Başkan Altınok Öz Cumhuriyet Mahallesi'nde

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle gezilerine tüm hızıyla ...

Başkan Altınok Öz Cumhuriyet Mahallesi'nde

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle gezilerine tüm hızıyla ...

04 Mart 2014 Salı 16:40
Başkan Altınok Öz Cumhuriyet Mahallesi'nde

Başkan Altınok Öz Cumhuriyet Mahallesi’nde

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, mahalle gezilerine tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Altınok Öz, vatandaşlar ve esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Cumhuriyet Mahallesi’nde esnafla bir araya gelen Başken Altınok Öz’e, gezisi sırasında, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Avukat Kamer Gök, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi adaylarından Yücel Süslü, Önder Turmuş, Dila Damla Öner, Cuma Ergünç, Nihal Korkmaz, Gökhan Yüksel, Perihan Sevim, Tuncay Şahan, Halil Şener ve Taner Özdemir eşlik ettiler.

Cumhuriyet Mahallesi esnafı ve yurttaşlar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Altınok Öz, burada esnafın nabzını tutarak meyve sebze fiyatları hakkında bilgi aldı ve önümüzdeki döneme dair beklentilerini dikkatlice dinledi. 

""

Cumhuriyet Mahallesi’nde Kartal Belediyesi’nin çalışmalarını ve projelerini anlatan Başkan Altınok Öz, “Deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm konusunu en iyi bilen belediye Kartal Belediyesi’dir. Kartal’da deprem dönüşümü sorunsuz şekilde devam ediyor. Biz seçim bildirgesinde ‘Kartal’da Depremi Birlikte Yeneceğiz’ demiştik. Kartallıların onaylamadığı hiçbir projeye ‘Evet’ demedim. Deprem dönüşümünü halkla birlikte başardık. Vatandaşımızın mağdur olmaması için mesleklerinde isim yapmış hukukçu ve mimarlara ‘Deprem Dönüşüm Taslağı’ hazırlattık. Bugüne kadar bu taslağın üzerine bir taslak çıkamamıştır. Bundan sonraki çalışmalarda Kartal’da ve diğer ilçelerde yol gösterici olsun, kaynak olsun diye Kartal’da deprem dönüşümünün kitabını yazdık. Göreve geldiğim günden bu yana Kartal halkı için gece gündüz çalıştım. Kartallıların huzurlu, güvenli ve komşularından ayrılmadan yaşamaları için çaba sarf ettik. Kimseyi yerinden etmedik. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımız hızlı şekilde devam edecektir” dedi.

Gittiği her mahallede çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla içtenlikle sohbet eden, onlara kulak veren Başkan Altınok Öz, Cumhuriyet Mahallesi’nde de çocuklarla ve gençlerle bol bol konuştu, isteklerini, hayallerini dinledi, fotoğraf çektirdi. Başkan Altınok Öz, Cumhuriyet Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyareti keyifli şekilde noktalarken mahalle halkına, kendisine gösterdiği sevgi ve duyduğu güvenden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Son Güncelleme: 04.03.2014 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3